lördag 7 november 2009

29. Stunder av lycka!

Efter en händelserik vecka blev det så att många i min familj fick vaccinet mot possuflunssa. Själv hör jag väl inte till någon riskgrupp så det är bara att vänta snällt tills det är dags för mej. Fortsätta tvättgnugga händerna och undvika att få på sej bobbor. Blir SÅ irriterad på folk som fortfarande hostar rakt ut i luften eller släpper sina nysningar och hostor i händerna. Var till en bank i går och där hostade bankfröken och höll handen för munnen. Jag kunde ju inte vara tyst. Sade att nu får hon väl gå och tvätta händerna. Huh huh. Det är jag det. Men det bjuder jag på!
Veckohandeln gick av stapeln i Kokkola denna gång. Måste besöka Siluetti varje gång jag är där. Anttila, Minimani, leksaksaffärenvaddennuheter och förstås några butiker i det stora vaddetnuheterhuset också.
Det skulle bli så mycket gjort i dag. Så hade jag planerat. Det blev mycket, men inget av det som jag tänkt. En perfekt dag med andra ord! Det första jag tänkte i morse var att gå ut på gården med lilla prinsessan och göra en fin snögubbe. Det blev inte av. Roligaste i dag var då vi fyra generationer kvinnor var och gjorde stan osäker i några timmar :) Mycket skratt och roligheter. Såna stunder av lycka borde ju gå att spara i burk för att tas fram vid behov, uppleva stunderna på nytt och nytt.

Hoppas familjen min har en fin lördagskväll och att londonresenären kommer lyckligt hem så småningom!
(Bilden är från google. Snart blir det väl riktiga snögubbar här!)6 kommentarer:

 1. nu har prinsessan uppvaktat pappa med sång och paket... boken var en riktigt bra present, eftersom han inte kan slita sig från den. ligger ännu i sängen och läser... (den är på finska dessutom) :)

  Ha en bra söndag!
  Snart ses vi igen.. :)
  kram

  SvaraRadera
 2. Ojdå! Ligger han ännu och läser?
  Klockan är ju snart nie... :) :) :)
  Ha en bra söndag ni också!
  kram

  SvaraRadera
 3. tack för helgen! si ju soon

  SvaraRadera
 4. tack själv
  fast det var ju bara halva helgen :)

  SvaraRadera
 5. Hihii! Sukuvika vissiin tuo toisille ihmisille epäkohdista huomautteleminen, minäkin teen sitä...;)
  Voi, kun kuulostaa ihanalta tuo teidän neljän sukupolven naiset!!:) Hieno juttu!!
  Mukavaa viikonalkua, terv.Seikku

  SvaraRadera
 6. :) Kiitos! Mukavaa viikonalkua sinullekin, Seikku!

  SvaraRadera