torsdag 18 mars 2010

109. Inspiration!

Härom kvällen satt jag och tillverkade kort. Här får ni se några nybörjarförsök. Roligt och rogivande. De här korten hamnar förstås upp på hyllan, men inspirerad blev jag! Vid passligt tillfälle ska jag ta mej an mera sådant.

I en bok om Vädurar (jag är en Vädur) står det så här: En sak kan man vara säker på: Vädurar bor inte där man väntar sig det! De kan nästan lika gärna bo i ett träd eller i en höstack som i ett hus. Jag måste nog vara ett undantag för jag har aldrig velat bo i en höstack eller i ett träd!
8 kommentarer:

 1. Så duktig du är, vilka fantastiskt fina kort! Det där tycker jag absolut att du ska göra mera av!

  Kram från en annan vädur ♥

  SvaraRadera
 2. Så härliga kort. En liten prinsessa finns på nästan alla:).
  Då har du snart födelsedag då, vårbarn!
  ha en skön dag!

  SvaraRadera
 3. Vilka fina kort du gör, de påminner om dej! Din blogg är också så vacker, skulle behöva din hjälp nu när jag ska starta ytterligare en.

  I eftermiddag anlände vi till KL. intressant stad med kineser och indier, förutom malajererna. Mycket att se och mycket att handla. Billigt.

  Ha en riktigt skön kväll!

  SvaraRadera
 4. Vilka fina kort du...har du gjort pappret också?...det ser ut som handgjort papper. Jag har beskrivning på hur man gör papper, har tänkt prova att göra men kommer inte till skott. Har tagit rätt på strimlat papper på jobbet så jag slipper att riva det i småbitar iaf :)

  Ha en fortsatt bra dag
  Kram Stina

  SvaraRadera
 5. AC o P: Tack ska du ha för de snälla orden. Ser fram emot bilder från KL! Ha en skön kväll själv också (fast det är väl inte kväll där längre :)

  Stina: Tack! Jag har använt ganska tjockt akvarellpapper. Har inte prövat att göra papper själv, men vet ju att det går. Av sådant papper gör man väldigt fina saker har jag sett.
  Ha en bra fortsättning på dagen själv!

  SvaraRadera
 6. Ville bara önska dig en varm och fin helg, och säga att jag är glad att det finns människor som du som gör så vackra saker, som förgyller världen för andra!

  Varm kram..

  Ps. Helt otroligt fina kort... !!

  SvaraRadera
 7. Tack ska du ha för de snälla orden!
  Ha en riktigt fin helg du också! På alla sätt!

  SvaraRadera