söndag 30 maj 2010

165. Balansgång...

Nu gäller det att hålla balansen. Det borde vara lagom av allt. Veckan som gått var det nära att jag trillat av plankan :) Mycket att hinna med så här i slutet av terminen. Då borde inget extra komma till, men det gör det alltid. Mycket sådant. Annars vore det enkelt. I början av veckan hände ngt med mina ben, fötter, fick för kallt och vått. Har släpat mej fram, steg för steg. I går började värken släppa. Passligt det, för då var det röjning i en lägenhet som skulle tömmas. Nu gäller det att tråtta in en massa saker i ett bilstall som redan håller på att explodera. Och jag har inte riktigt tid. I dag sitter jag vid skrivbordet.

6 kommentarer:

 1. Det är sällan som lagom är hemma:D.
  Gäller bara att hålla tungan rätt i munnen och försöka ta sig från ända till ända utan att falla ner. Fast det kan vara bra ibland att sätta sig ner mitt på brädan för att inse att världen går inte under fastän man inte hinner med allt. Jag känner så väl igen det du beskriver.
  Lycka till med allt!

  SvaraRadera
 2. Det är ungefär lika här som du beskriver, inga promenader har det blivit. Har haft lite familjeproblem oxå! Har saknat dig!
  Ha det bra så gott det går.

  SvaraRadera
 3. Tänker på dig, håll dig nu kvar på plankan...snart är du i mål.

  Ta nu det lilla lugna!
  styrkekram Stina.

  SvaraRadera
 4. Skaffa en bredare planka! Och se framför allt till att den inte plötsligt tar slut!!!

  SvaraRadera
 5. Känner också igen det här. Jobbar hela tiden på att hålla balansen.

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 6. Hej Lisbet! Jag hoppas verkligen att du snart får det lugnt och skönt och kan njuta av sommaren och åka till villan. Jag ser framemot att träffa dig om drygt en månad! Kram från Anki

  SvaraRadera