söndag 13 juni 2010

172. Äntligen VM i fotboll!


Här är det fotboll för hela slanten! Har SÅ väntat på VM och nu är vi äntligen där. Alltså inte där, utan här. Här hemma. Skulle ju ha varit där, men glömde köpa biljetter. Nåja, glömde och glömde... Hade inte tänkt köpa heller, har ju inga såna pengar. Men var ser man en match bättre än i sin egen soffa? Stackars målvakt i England - USA matchen. Hela laget ignorerade honom. Skulle jag ha varit där hade jag kramat om honom och sagt några uppmuntrande ord! Det var ju bara världsligt, sånt kan hända den bäste, det skulle jag ha sagt... (men nog var det lite snyft i alla fall)

4 kommentarer:

 1. Jag tittar också till och från. Apparaten står på både hemma och på jobbet :)
  Det var en riktig dundertabbe han gjorde den stackars målvakten...men tycker som du, att lite tröst borde han fått. En riktigt ful match var det med många fula påhopp, stämplingar och gula kort.

  Jag gillade däremot matchen mellan Nigeria och Argentina...så kul att se Maradonas reaktioner och kroppsspråk och att han kommit tillbaka efter alla problem han har haft...

  Ha en skön dag, själv ska jag avsluta helgen med ett 21 timmars pass :)

  SvaraRadera
 2. Ja! Så kul med alla matcher!
  Extra kul är att jag bokat en resa till södra Europa, hoppas att Frankrike/Italien/Spanien håller sig kvar så att det är lite liv i luckan där nere då!

  SvaraRadera
 3. Det bästa med fotbolls-VM är att jag får sitta ifred långa stunder och antingen pyssla eller blogga.
  Som du förstår är jag ingen fotbolls-fantast men det var roligt att se Maradona när han hoppade omkring i sin kostym.

  Kram på dej
  Maidi

  SvaraRadera
 4. Har blivit ganska mycket fotboll här i helgen och mindre bloggande...
  Ja, stackars Green, engelska pressen brukar inte vara nådig!
  Kram

  SvaraRadera