lördag 30 april 2011

378. Morgonsats.

Det finns många bästa stunder! Just nu är en av dem! Hemma igen och tar sats inför dagen. Skönt att vakna i egen säng till fågelsång. Pga olika omständigheter var det 31 grader i mitt hotellrum, framförde detta och fick en bordsfläkt. Bra så, blev nästan uthärdliga 27. I tåget hem satt jag på "solsidan". Svetten rann... För övrigt helt bra fullmäktigedagar. Intensivt och mycket intressant. Och nu, ja vad nu? Inga problem. Nu blir det att börja beta av... Och kanske kanske hinna stanna upp en stund... inte glömma att lukta på blommorna, man har ju bara en resa genom livet.

Har du märkt att ett veckoslut är precis som regnbågen??? Ser så lovande ut på avstånd, men verkar försvinna när man kommer riktigt nära. Nåja, kanske inte så bra jämförelse i alla fall, för nu har vi ju hela helgen framför oss!

3 kommentarer:

 1. Pröva receptet när det blir tillfälle därtill. Ni får säkert också lake under vintern. Vi brukar göra allt mellan himmel och jord av laken, att stuva den som är det mest traditionella här, gör vi sällan däremot.
  Gissar att du klarar annat när det gäller undervisning som inte jag klarar:).
  Ja, nu ligger han och kompisen och sover skönhetssömnen efter lång dags färd mot barndomsön. Det blir en kort träff men underbart är som bekant kort:)
  Fin liknelse med regnbågen. Så är det med våra förväntningar, de är som regnbågen...den förflyttar sig framåt hela tiden där skatten ligger och väntar.
  Ha en fin lördag!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. For et herlig innlegg. Du er så flink å ordlegge deg, du burde gi ut en bok! Petit-artikler, noveller eller noe. :-)
  Nei, pakken er ikke kommet ennå - kanskje den kommer i dag. Hvis ikke så er den helt sikkert her når jeg kommer hjem fra Oslo. Det skal bli godt med noen dager varme.
  Ha en flott helg, Lisbet.
  Klem fra Eva :-)

  SvaraRadera
 3. glada vappen till er där hemma! :)

  SvaraRadera