lördag 28 maj 2011

393. Jippiii!!!

Detta veckoslut är det mycket flyttande. Studielägenheter ska tömmas inför sommaren och jag fick förmånen att välja, vill jag packa, bära, städa osv eller vill jag sköta lilla prinsessan? Svaret var givet. Naturligtvis väljer jag flyttandet, sa jag, som "älskar" allt som har med städning och röjning att göra! Nåja, ni får hitta på något, sa dottern min, som känner sin mor :) Och visst var det ett skojigt skämt?
Så nu är jag på väg till studiestaden. Lilla prinsessan ringde sin mormor igårkväll och förklarade hur jag skulle förbereda mig för att det blir en möjligast bra dag! Tidigt i säng, inte drömma och inte öppna ögonen då jag sover, ha dem stängda hela tiden!

Problem med min blogg har jag haft och sett att andra också haft med sina. Något var på gång hos herr och fru Blogger. Andra fick sina i gång, men inte jag... Jag kom inte in på min blogg, kunde inte heller kommentera andras... Tack och lov för sonen som kirrar det mesta som har med datorer att göra! Jippiii!!! En sak som jag märkte nu i morrn är att mina följare är borta. Kanske de är på morgonpromenad och dyker upp?

4 kommentarer:

 1. Godmorron Lisbet!
  Det har varit mycket strul med blogger, har sett att andra också har mist sina följare.
  Kram o trevlig helg hoppas flytten går bra.

  SvaraRadera
 2. Ett enkelt och kärt val. Samma val gjorde jag när sonen köpte hus och renoverade. Härliga stunder med dom små:) Strulade för mej med, kunde inte kommentera eller skriva egna inlägg. I går tog jag itu med saken och fick otroligt nog allt fixat:)

  SvaraRadera
 3. Heeeejjj

  Min blogg krånglar inte men det är väl för att jag aldrig är här :) Igår när jag kikade hos dig så var i alla fall dina följare här. De kanske tröttnade på allt trassel och gav sig av :)

  Det var väl inget att fundera på...städa eller leka, jag hade gjort samma val.

  Ha det så kul nu!
  Kramen.

  SvaraRadera
 4. Nu måste jag se vad du har kommit igång med tack vare sonen?:)Aha, nu förstår jag. Blogger är helt på vridur:)..jag har inte ens tittat efter om mina följare är ute på lördagspromenad.

  Ha en finfin dag med lilla prinsessan!Med ögonen öppna!:)

  kram!

  SvaraRadera