tisdag 7 juni 2011

402. Lotteri...


För att fira mina ganska många inlägg och bloggande i drygt ett och ett halvt år så passar jag på att ha ett litet lotteri. Jag som ALDRIG skulle börja läsa bloggar, ALDRIG skulle ha kunnat tänka mig att själv skriva något som "alla" kan läsa... (Nu är jag med också i fb. Få se vad det blir härnäst!). Två små söta böcker utlottas till en lycklig vinnare! Det enda du behöver göra är att kommentera detta, eller föregående, inlägg. Två lotter får du om du länkar! Tiden för deltagande går ut efter prick två veckor, 21.6 kl 22.22! Har nu letat efter fotot på böckerna... "Ja e säker på jag hadde det igår!" Får knäppa på nytt och sätta in, men det får bli imorgon!

14 kommentarer:

 1. Vilket sammanträffande vad gäller gravar. Det är svårt det där med gravskötseln ibland. Det hjälper inte att vara många; alla litar på varandra och så blir ingenting gjort. Nu har jag tagit mig an Johans och alla andras grav och nu skall den bli fin när den en gång finns. Egentligen är det riktigt roligt med ett annorlunda projekt där dottern är med också.
  ps. Susanna, Johans första fru som han hade alla barnen med hette Holm och var från Svartnäs (tror jag) i Munsala. En ann´har ju också österbottniskt blod i ådrorna:)

  Och det handlar om brådska, helt klart.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Känner igen mig...trodde aldrig jag skulle blogga eller vara med på fb.
  Här kan du lägga till mig som vän om du vill :)
  http://www.facebook.com/profile.php?id=100000479339251
  Självklart vill jag vara med i utlottningen.
  Kram Elsa

  SvaraRadera
 3. Jag håller med dig vad gäller detta med bloggandet, men nu är vi där och jag är med i ditt lotteri!
  Ha en underbar dag i sommarvärmen!

  SvaraRadera
 4. Deltar gärna tack:) Jag har klippt håret själv i många år, för när andan faller på så skall det ju ske genast:)

  SvaraRadera
 5. Jag är med i ditt lotteri! Länkar oxå, så det betyder två lotter för mig då.. :)

  SvaraRadera
 6. Tänk hur det kan bli! Jag vill naturligtvis vara med i din utlottning också:)

  Ha det gott i sommarvärmen.
  Kram Eva-Mari

  SvaraRadera
 7. Ja bloggandet har blivit som ett gift, så himla trevligt att kunna bara med ett klick förflytta sig över hela Sverige och andra länder ochså.

  Ja är gärna med i ditt lotteri det vore riktigt spännande.

  Ha det gott
  Somriga kramar Gunilla

  SvaraRadera
 8. Jag vill vara med om ditt lotteri...
  Kraam
  Sanne

  SvaraRadera
 9. Å, jag älskar små böcker,,,,
  är med å tar två lotter å länkar i Himmelriket;)
  kram ullamaria

  SvaraRadera
 10. Jag är gärna med i din utlottning. Håller helt och fullt ut med om bloggandet. Jag trodde inte heller jag skulle blogga, men nu gör jag det, och tidvis flitigt.

  SvaraRadera
 11. Hej
  Ja jag är gärna med. Vilka härliga böcker. Fast jag har ingen egen blogg men gillar att hänga med på andras.Hoppas på tur.
  birgitta.55@hotmail.com

  SvaraRadera
 12. Hej!
  Vilken trevlig Blogg du har:)
  Håller med dig och har precis i dagarna startat en Blogg. Jag länkar från min sida till din o du får gärna titta in på min.
  Ha det bra!

  Freja

  SvaraRadera
 13. Jag vill vara med i ditt lotteri med två lotter. Jag gillar böcker så jag hoppas på turen att vinna. Din blogg är ny för mig men jag återkommer för att läsa.

  SvaraRadera
 14. Neineinei Lisbet. Jeg har ikke vært observant og sett at du hadde et nytt lotteri. Nå er tiden gått ut og jeg har ikke hatt link til ditt lotteri. Juni har vært hektisk med lite blogginnlegg og dertil mindre blogglesing, men du er en av mine toppfavoritter så jeg trodde jeg hadde fått med meg alt, men. Ha en flott torsdag. Bare noen timer til jeg har ferie. :-)

  SvaraRadera