tisdag 21 januari 2014

Utsikt.

Undrar hur många minuter jag sov totalt i natt. Det känns väldigt trögt att ta itu med dagen. Nå, det är bara att andas djupt några gånger, dricka sin andra kaffemugg och åka iväg till jobbet efter en stund. Härligt med endast åtta minusgrader. I dag blir det mycket behagligare att vistas utomhus. 

I går var det igen dags för ett möte efter lång dag på jobbet. Denna gång gav jag ifrån mig sekreterarmappen till följande i tur att sköta om den och vad som därtill hör. Mötet var i ett konferensrum med härliga fönster. Skulle gärna ha sådan utsikt i något fönster här hemma också. Kanske därför jag inte fick någon sömn... :)

6 kommentarer:

 1. Fantastisk utsikt! Är den där alla dagar så skulle jag byta på direkten!
  Hoppas din dag blir fin Lisbet!

  kram

  SvaraRadera
 2. En sådan utsikt skulle jag gärna se på :)

  SvaraRadera
 3. Vilken underbar utsikt. Skulle vara svårt att koncentrera sig på annat. Eller så blir man hemmablind efter ett tag. Det är tufft när man inte sovit sina skönhetstimmar. Helst om det håller i sig för länge. Åtta minusgrader är kallt för mig. :) Men här blåser det kraftigt sedan några dagar och den vinden är inget att leka med.

  SvaraRadera
 4. Jobbigt när man inte får sova!
  En sån där utsikt skulle man ju vilja ha! Vi bor ju nära havet, men vi har träd emellan, så man ser det inte. Men man hör.
  Hoppas att du får en natts god sömn i natt i alla fall!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 5. Otroligt härligt väder har vi också. Jag var ute och skottade snö ikväll. Ont i nacken fick jag men njöt ändå.

  Ang soffan..Ja vår somnar man lätt i också ;))

  Kram Ann-Louise

  SvaraRadera
 6. Vilken utsikt! Ja, det är tufft det där när man inte får sin sömn. Den behövs. Hoppas att du sover bättre nu och njuter av en riktigt fin helg?♥

  Varm kram
  Lotta

  SvaraRadera