torsdag 13 mars 2014

Long taim nou sii.

Tiden finns nog, fastän den flyger iväg. Det är bara så mycket annat ibland.
Vi har en tidig vår. Dessa bilder är från i lördags. Härligt med öppet vatten! Herr Husse har tänkt sjösätta sin båt i början av april. Möjligen blir det några minusgrader nästa vecka, men hur som haver kan det möjligen bli så i år att vi kan fira påsk på villan.


Ett stort beslut har jag tagit, vill inte skriva om det här och nu. Sedan. Småningom. Tycker inte om då folk antyder och är hemlighetsfulla och så är jag likadan själv. Bilderna får symbolisera hur mycket jag funderat den senaste tiden. Hit och dit. Tungt med stora beslut, men var sak har sin tid. Ingenting kan vara i evighet. Så är det bara.


Snart helg igen. I dag gjorde vi vårt första påskpynt för i år i klassen! :)

5 kommentarer:

 1. Åh, nu undrar jag förstås, vad det är för ett beslut du ska fatta...men jag är säker på att du fattar rätt beslut. Och visst är det så - ingenting varar för evigt, även om man ibland skulle önska det!
  Men oftast blir det nya lika bra, eller bättre, fast på ett annat sätt.

  Roligt att se, att våren börjar göra sitt intåg hos er också! Här har det varit nästan sommarvarmt i solen idag, satt på altanen och läste säkert en timme - utan jacka!

  Nu önskar jag dig en riktigt fin helg!
  Storkramen från mig!
  Monica

  SvaraRadera
 2. Ha en fin helg du också i vårsolen :)

  SvaraRadera
 3. Det gäller att lyssna på sitt hjärta och gå efter magkänslan. Väga in för och emot. Sedan brukar det kännas bra efteråt. Helgkram Bosse

  SvaraRadera
 4. Ta varma sockor på fötterna!
  Då blir beslutet bra!
  Lycka till med helgen och alltihopa!:)

  SvaraRadera