fredag 29 augusti 2014

Mobiler.

Jag har ibland börjat störa mig på mobiler. Inte så där till vardags och som nödvändighet. Men då man sitter på skolning, föreläsning och dylikt... Eller gästar någon. Eller själv har gäster... Samma gäller förstås Ipads och andra plattor. Har man en stickning, virkning, i famnen tittar man ju åtminstone upp :) Vem är jag att säga något? Och åt vem? Jag stickar, eller virkar, ibland och kan garantera att jag är koncentrerad till max och följer med vad som t.ex. sägs. Många sitter med plattor och telefoner... Hur är det med deras koncentration? Nåja, man stör sig och man stör sig. Det är fråga om ingentingBryr mig inte alls egentligen, var och en med sitt, men då det är fråga om telefon och plattor vid bilkörning, då måste jag ryta till!!!

Telefonpratande då man kör bil? Eller VE OCH FASA, skriver textmeddelande medan man kör... I kväll då jag hämtade sonen från tåget hade jag änglavakt. En ung chaufför med telefon i hand mot örat (hann jag se) kom plötsligt emot mig på min fil. Jag hann väja, likaså han. Tror att bilkön bakom mig höll andan den tusendels sekund som det var fråga om. Tack till mina skyddsänglar! Ni finns. 

I somras gav vi en riktigt lyckad present som inflyttningsgåva, tyckte jag. På den ena träasken står det SPAR PENGAR. Innan kvällen var slut var det ganska många slantar i den, värdparet var värda det, tyckte vi :) I den andra asken är det fack för MOBILER, jättebra! Huj, så fjantig jag är som skryter på presenter jag gett... riktigt fjantig. 
Men det var ju så kiva gåvor ;)

I morgon är det villaavslutning, venetiansk afton, veneziansk. Från och med klockan 18 får fyrverkerier börja skjutas, eller hur man nu ska uttrycka det. Inte på byggplaneområden. Nå nu är det fredagskväll. Fyrverkeri på gång här och där. På vår gata. Vem är jag att säga något? Och åt vem?

1 kommentar:

 1. Visst kan man störa sig på mobiler! Den lilla saken verkar sitta fastklistrad i vissas händer! Så fort man ätit färdigt, åker alla mobiler fram och man sitter där plötsligt "ensam"!
  Och jag fotograferar fortfarande med KAMERA...
  Hoppas att ni har en trevlig veneziansk afton!
  Kram från mig!
  Monica

  SvaraRadera