onsdag 10 september 2014

Att fästa är inte fest!

Jag tycker inte om att fästa trådar. T.ex. sockor kan bli liggande ganska länge innan jag biter ihop och tar itu med det tråkiga. Hade en hel hög sockor liggande, tog en stoppnål i handen, lyssnade på valdebatt, fäste...
Vips! nu är de klara. 
Dessa rosa är ett beställningsarbete. En dotter har väntat på dem. 

Dessa vet jag inte...

Visar mera sockor en annan dag. Hittade jag något i garnbutiken? 
Jo, minsann! Visar dom nystanen också en annan dag.

Nu dags för sängen, ibland blir det alltför mycket av allt möjligt 
så det känns verkligen riktigt skönt att få ta kväll, natt. God natt!

3 kommentarer:

 1. Nej, att fästa trådar är inget roligt.. Ungefär som skrapning och förarbete innan man får måla. Nej sånt jobb skulle det finnas små möss som hjälpte till med, som hos Askungen på Jul..

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 2. OJ SÅ FINA DE ROSA VA,,SÅ FINT DÄR VID HÄLPARTIET.TÄNK ATT JAG HADE SOCKOR SOM JAG VANN EN GÅNG..DE ÄR INTE SÖNDER ÄNNU.. MEN JAG GÅR JU MEST BARFOTA.

  SvaraRadera
 3. Håller helt med om det där med att fästa trådar! Så när jag virkade mormorsrute-filten, så fäste jag trådarna på varje ruta efter hand. Hade jag sparat allt tills alla rutorna var klara, så hade det nog aldrig blivit någon filt!
  Vilka jättefina sockor du stickat! Stickar du på 5 stickor eller på rundsticka? Jag har stickat både sockor och vantar, alltid på 5 stickor, men jag tycker att det är svårt... Så fina som dina har de inte blivit.
  Hoppas att du fick en god natts sömn!
  Kram från mig, Monica

  SvaraRadera