söndag 26 oktober 2014

Mera trasor!

Jag måste ju bara fortsätta att sätta hit mera trasbilder! Jag är tacksam för att bordsdatorn fungerar. Den dömdes ut för snart tio år sedan, stora datoraffären i stan hoppades säkert att jag, nästa gång datorn skulle paja, skulle köpa en ny. Men det behöver jag aldrig, tack vare en expert på datorer, nämligen min son. Han gav förstahjälpen igen en gång, då han var hemma förra helgen. Inte var det väl nå virus i den? frågade jag. 
Nå nee... :) svarade han :)              
I dag är jag glad och tacksam för massor av saker och speciellt mycket för att den bortlånade timmen är tillbaka. Normaltid är normaltid för mig. 

Jag gläds också åt att Herr Husse och Ranya kommer hem i natt ngngång. 
Jag har varit ensam här nu i över en vecka. Det räcker bra.

3 kommentarer:

 1. Ja, tacka vet jag en gammal dator, där man vet hur allt fungerar! Det finns så mycket konstiga saker på nya datorer... Bra att ha en datadoktor i familjen! Det har jag med, en av svärsönerna är jätteduktig!
  Det är nästan synd, att kalla dina virk-alster för trasor - de är så vackra!
  Soldis här idag, kan nog bli en promenad...
  Söndagskram, Monica

  SvaraRadera
 2. Så flitig du är!
  Jag fick förstås lust att virka trasor jag också nu, när jag ser allt vad du har gjort. Bomullstrasor till både disk och dammtorkning är jättebra.
  Nytt jobb? Jag har missat någonting tror jag...trots upplysning osv på min blogg;)
  Söndagskram!

  SvaraRadera
 3. Har också en gammal dator som jag absolut inte vill bli av med. Men visst finns det saker som den tyvärr inte klarar av längre. Många hemsidor "mobilanpassas" nu förtiden utan att man tänker på oss med gamla maskiner...
  Fina trasor som du virkar!
  Kram

  SvaraRadera