tisdag 11 november 2014

Bordeting!


Den här bilden från förr tycker jag mycket om. Vet inte vad det är med den, men jag tycker den blev lyckad :) 

Kurerar mig fortfarande. Tån inlindad och jag linkar omkring. Trodde jag skulle vara ok i dag. En förkylning knackar på och försöker sig på hela mig, men den ska inte få övertaget denna gång! Bort, bort med den! Nog är det konstigt att det finns så många bordeting som jag vill göra nu då jag inte alls borde. Bara småsaker detta, egentligen, inte klagar jag. I morgon är jag på banan igen. Har jag bestämt mig för. Sade så i går också, om banan.

Ute är det nu plus sju och all snö har smultit. Det är en regnig, grå dag. 

2 kommentarer:

 1. Det ÄR verkligen en fin bild! Det tycker t.o.m. jag, som inte är så förtjust i vinter! Men faktiskt, i år kan jag nästan längta lite efter en sådan där dag med kall, krispig luft, snö och sol! Märkligt...

  Typiskt, att man kommer på så mycket man borde göra, när man inte kan! Och förkylning har man ju absolut inte tid med...
  Här ska vi ha gåsmiddag med övernattande gäster till helgen, sedan är det dags för tvillingbarnbarnens 11-års-dag och sen, sen ska jag börja tänka på julen! Hur hann man jobba?
  Var rädd om dig, akta din tå och ät C-vitamin!
  Kramar, Monica

  SvaraRadera
 2. PETTAS kommentar:

  Men ojdå, kära nån! Inte roligt alls det där med tån. Hoppas verkligen att du är på banan imorgon!
  Men ta det lugnt och låt allt repa sig ordentligt. Ja, jag vet...sånt orkar man inte höra när man vill så mycket och borde så mycket och....men ändå, Lisbet, ta det lugnt nu, sätt dig ner med en god bok och så sköter livet om resten.
  Krya på dig och tån-kram

  SvaraRadera