fredag 14 november 2014

Glada ting!

ALLT börjar vara på rade. Förkylningen på tillbakagång och tån finns där den ska vara och jag märker inte av den :) Precis som det ska vara på en fredagskväll, tårna ska vara i skick, hehe. Herr Husse klagade på sin trötthet och beslöt sig för att lägga sig tidigt i kväll, redan åtta, för att bli i skick. Jag kom hem för en stund sedan och vem sitter och ser på teve? Jo, Herr Husse och fröken Ranya. Det är som sagt fredagskväll. Snart börjar Idol, vi brukar låta programmet rulla en halv timme och börjar sen titta på bandat eller vad det heter då man sparat på hårddisken eller vad det nu heter. Då får man snabbspola över reklamen. Och som med allt annat, Idol var bättre förr! Tycker jag. Och mitt i allt fastnade jag vid datorn. Och mitt i allt vart det fotboll i teve :) Vilken gullig fredagskväll! 

 Sådant gott har jag ätit ngnstans ngngng. Vad är det? Rädisor och salladsblad känner jag igen, men det andra? Minns att det var jättegott. Och glasen!!! De var alldeles underbara. Vad är det för glas? Vill ju ha, men inte sett i någon affär. Är det månne Pentik, kom jag på nu...

Oj, denna underbara kanna också. Suck. Jag är inte ngn vill-ha-det-och-det-människa, men de är ju så glada dessa ting. Glada som bara den!

3 kommentarer:

 1. Vilken mysig kväll ni har haft!
  Skönt, att slippa reklamen på TV!
  Det ser ut som en liten mini-paj med ost överst och är det inte purjolök man kan skymta under ost-täcket? Det ser jättegott ut!
  Ha en fin helg, här ska vi ha gäster på gåsmiddag!
  Kram, Monica

  SvaraRadera

 2. Tror som Monica på att det är en liten purjolökspaj, kanske broccoli också? ser gott ut

  svar:
  Nähää, inget kafé inte;). Det låter faktiskt väldigt trevligt det där med att bara njuta
  Vi får nog fixa det på något sätt längre fram. Miss Marple passar utmärkt för min del också och sticksömmen tar jag med mig.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Jag tror att du skriver bloggvärldens charmigaste inlägg - i alla fall i min bloggvärld!
  Undrar så vad du åt! :-D

  SvaraRadera