måndag 22 december 2014

Blääk.

Krubban plockar jag fram varje jul. Många Jesusbarn har vi, barna har tillverkat då de var små och jag har förstås sparat allt. Vet inte vems det är som fick äran att vara med i år. Herden i turkos klädsel är i alla fall sonens.

Nu borde jag ta och sticka klart två små tröjor. De var egentligen färdiga, utom det där fästandet, men så provade jag tröjorna på prinsarna i dag och märkte att jag måste ha lösare maskor vid halsen. Trevligare om de går att använda... Och i år skulle det inte bli något i-sista-minuten. Huh, huh, då någon skulle veta hur mycket som hoppats över... :)


Julgubbens meddelande gjorde att jag handlade choklad i dag. Det är det som är farligt, jag klarar inte riktigt av att spara sådant och har ätit av den i kväll. Det blir absolut inte mera choklad för min del i jul. Kunde ju ha räckt att äta två bitar...

1 kommentar:

 1. Visst är det extra roligt med de där sakerna, som barn eller barnbarn gjort! Därför har man aldrig en sån där "stilren" gran i vitt eller guld... Men man har kära minnen!
  Hoppas att du hinner fixa prinsarnas tröjor, annars går det nog bra efter jul!
  Choklad är gott. Fast jag gillar bara mörk choklad. Tyvärr gör alla andra i min familj det också, så den går åt snabbt!
  Ha det bra, i morgon är det lille julafton!
  Kram, Monica

  SvaraRadera