torsdag 18 december 2014

Ett dilemma.


En liten flicka sover så gott, men hennes mormor tyckte att det var lika bra att stiga upp. Det är morgon för henne nu. Kaffepannan puttrat klart och hon hinner skriva några rader innan hon tar itu med morgonens göromål. Det får bli lite extra fläng i morrn. Hon har många planer för dagen. Efter morgonstöket föra den lilla till skolan, ordna upp och dela ut konstverken som varit på utställning, åka till jobb. Sedan var det planerat att hon skulle ställa i ordning lite i hemmet inför julen tillsammans med Herr Husse. Hur kunde hon glömma en sådan sak då hon stämde träff med en väninna i norra grannstaden? Kanske passa på att gå lite i affärer samtidigt. Hur skall hon reda upp det här nu... Herr Husse som ju säkert så har väntat på städdagen? Och hon som prioriterat annat. Inte med avsikt, men ändå... Voj, voj, så hon ställer till det!

5 kommentarer:

 1. Ja men tänk, hur det kan bli ;). Att du kunde glömma städandet! Obegripligt
  men hälsosamt tror jag. Mycket bättre att träffa en god vän i grannstaden.
  Dammtussarna väntar nog och jul blir det i alla fall.

  Svar:
  Korten är mina, ja. Jag samlar inte på dem egentligen, men de här gamla, vackra måste jag bara ta vara på. Klenoder är dyrbara :)
  Så är det förstås, det är mycket trevligare med en handskriven julhälsning än på annat sätt, mera påtagligt.
  Det är just det jag också tänker med annonseringen, det blir mera ett unisont utskick till alla som vill läsa och ta till sig, personligt är det inte på en fläck. Ja, alla gör som de vill och jag vet vad jag vill. Tror jag. Önskar dig detsamma Lisbet!
  kram

  SvaraRadera
 2. Det blir jul i alla fall! man bakar och lagar mat och köper julklappar och står i, och så plötsligt är det över...nästan lite snopet, tycker man! Julpynta ska jag göra lite nu till helgen, tänkte jag, men det blir inte så mycket, försöker dra ner på det, så att man inte har så mycket att plocka undan sen!
  Ha det så kul med väninnan!!!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 3. Tack Lisbeth! Ja visst är det fint att bli uppvaktad och det känns som jag gör rätt, ja de andra som slutar på samma sätt säger likadant. Ja nu är det bara i morgon fredag kvar sen så är jag ledig. De sista fyra arbetsdagarna tar jag ut de sista semesterdagarna. Känns bara så bra.
  Polargo det har jag hela tiden, shoppen min finns ju där och där handlar jag också mina varor. Företaget finns i Göteborg. Ja dessa olika bär och -grönsakspulver varav jag testat två olika i kakan de har varit kanon. Ska testa fler eftersom. Det är ju bara den egna fantasin som sätter begränsningen för hur man kan använda dem. Tog nyss en proteindrink med Polargos produkter och lade till en tsk blåbärspulver, blev bara så god. Smaken på Proteindrinken annars är jordgubb.
  Ja nu ska jag kolla runt lite och i morgon ska jag hämta ut mina produkter från Polargo på affären.
  Ha ett fint veckoslut Du med :) Kram Ulla

  SvaraRadera
 4. Jamen herr husse kanske fixar att städa själv? I alla fall börja, så bara det roliga är kvar när du kommer hem från din trevliga träff!

  SvaraRadera
 5. Hejsan i Julbrådskan., I år sitter jag lugnt tillbakalutad i soffan eller datastolen.

  Behöver inte göra något alls,Lika bra det. Morfar slanta 500 var åt barnbarnen, idag kan de få en liten peng var av mig..Men då får jag skicka det.En biobiljett. kanske inte vore så dumt. hoppas jag kan fara in till stan en dera dan.annars får det vara till dopparedan.

  Kram och God Jul

  SvaraRadera