tisdag 16 december 2014

Glädjor!


Nu börjar det vara dags att ställa till jul. Mitt i natten känns det som att tiden är kommen. Har aldrig varit så här sen med julförberedelser. Men det är så här det är i år :) Julen får komma som den kommer!

Gläds över systerdottern som plötsligt kom hem i dag. Från Australien. Bara så där, ingen visste. Gläds över att jag i kväll hann knäppa några fina bilder med en lånad kamera. Skulle bara testa den fina, så helt annorlunda än min enkla lilla. Vad som hände sedan gläds jag inte över. Jag satt på golvet och fotade Ranya, hon såg trött och ointresserad ut så jag hoppade upp för att hämta lite knäckebröd  för att få henne att posera fint. Och jag stopplade, kameran föll i golvet. Snyft.

Pga detta koncentrerar jag mina tankar på julen mycket intensivt just nu. En kamera är en världslig sak. 
Så underbart det ska bli att få umgås med de sina. Bara vara. Jag gläder mig!

Men nog var det så onödigt. Grrr, nu måste jag koncentrera tankarna på något annat. T ex sömn...?

3 kommentarer:

 1. En ljuvlig bild som säger allt om julen och hur den helst ska vara. Gemytlig och för barnen, både de små och de stora.
  Hoppas sömnen blev ljuv!
  Ha det gott Lisbet!
  kram

  SvaraRadera
 2. Åhhh, så retfullt! Och dyrt kan det ju bli...usch, stackars dig!
  Men, som sagt, det är världsligt och ordnar sig på något sätt.
  Julen är ju verkligen en ljuspunkt så här års, när det är så mörkt! Men nu är det bara ett par dagar till det vänder - det är härligt!
  Så vi gläder oss och grunnar inte på små missöden?!
  Kramar, Monica

  SvaraRadera
 3. Hej Vännen, Tråkigt med kameran, men, men Du får ge en ny i julklapp kanske... Jag knäpper mycket kort nu så jag vill inte vara utan ;). Kakan spelar mindre roll hur den ser ut bara den är god. Ska man ta med eller ge bort så kanske man vill ha den precis så som man vill att den ska se ut.
  Jag har gjort en ny med Rödbetspulver nu, tog den till jobbet på skolan så får höra i morgon vad de tyckte då jag inte var kvar då. Jag och alla andra skulle ses på parken här för en jullunch och sen fick alla en blombukett. Jag och fyra till slutar förtidspension och så jag och en till har jobbat i 25 år. Företaget jag jobbar för ska enbart hålla på med bostäder/lägenheter från nyåret. Jag slutar den sista december.
  Kram vännen

  SvaraRadera