onsdag 31 december 2014

GOTT NYTT ÅR!


Några minuter kvar av 2014! Känns lite magiskt, fastän jag tänkt att det i år för mig får bli en kväll bland andra kvällar. Inget märkvärdigt. Tildes föräldrar hade dock tänkt annorlunda. Dit skulle vi plötsligt på mat. Tilde höll i många trådar med dukning och sådant. Mor och far kockade. Nu får man bara hoppas att bobbor inte hoppade på oss, men kanske inte ändå. Vi har nog umgåtts ganska mycket både stora och små i familjen. Ögondroppar och medikamenter har de hållit på med hela julen. Tilde är så gott som frisk, men hängig ännu. Hon ville bjuda småbröderna på lite fyrverkeri så de fick titta genom fönstret då hon på verandan hade ljusshow med sprakastickor!

Efter det tog hon resolut gossarna i var sin hand och sa att nu är det godnattsaga, nu far vi och sover. Sen hördes från sängkammaren då hon läste högt och sen sjöng hon sånger från julmusikalen som de haft i hennes skola. Och. Pojkarna somnade och hon bad oss att prata lite tystare. Såna gånger vill man ju skämtsamt säga att hon brås på sin mormor! Hehe.


Ranya varit med oss och inte varit orolig trots massor med raketer och smällare. Nu sover hon så gott.
Men vilket ylande det hörs där ute. Jag stod och lyssnade en stund då vi kom hem. Hundar som ylar i natten, ngnstans i grannskapet åt olika väderstreck. Varför är de utomhus?

Nu vill jag, med väldigt få minuter kvar till tolvslaget önska dig som läser

ETT RIKTIGT GOTT NYTT ÅR!

2 kommentarer:

 1. Som den första kommentaren på 2015 skriver jag och tackar för ditt inlägg om mina julkort samt tillönskar dig ett riktigt gott nytt år.
  Stor kram Kristina

  SvaraRadera
 2. Också min första kommentar 2015: Ett gott nytt år till dig och din fina familj!
  Bilden av Tilde och småprinsarna är ljuvlig, både min man och jag har suttit här och lett när vi tittade på den!
  Stor nyårskram, Monica

  SvaraRadera