söndag 11 januari 2015

Energin är på sparlåga.

Titta vad jag fyndade på loppis! På nätet! Mesamma jag såg leksaken slog jag till. Perfekt att ha här hos oss då någon hälsar på :) Ekipaget kostade 8 € med leverans ända till vår dörr!


Funderade på var jag skulle hitta energi för dagen. Tankarna gick till halvfärdiga handarbeten. Bestämde mig för att inte sätta mig i soffan utan sitta vid köksbordet och det gick ju riktigt bra. Men inte långa stunder i taget. Måste vila mitt huvud, har inte velat skriva om egna krämpor men också jag har haft en släng av bobborna, yr och värkig i huvudet sedan i torsdags och inte varit utanför dörren. Jag är INTE sjuk, har bara en släng av något-vad-det-nu-är.


Ljus värmer den som fryser. Hela dan.


ÄNTLIGEN! Pojkarnas tröjor är nästan klara! 

Fotona är verkligen dåliga! Det vet jag. 

2 kommentarer:

 1. Vilket loppisfynd! Där hade jag också slagit till direkt, vi har ju en liten 10-månaders dotterson, som hälsar på då och då. Jag har lite leksaker (de hållbaraste...) kvar sedan våra flickor var små och de åker fram när han kommer.
  Så tråkigt, att du också har fått barnens koppor! Det var väl nästa oundvikligt, om du har träffat dem och inte tidigare haft kopporna? Hoppas att du snabbt känner dig bättre!
  Så fina tröjor du gjort till småprinsarna! Jag har inte stickat på länge nu, virkar bara just nu.
  Men nu blev jag sugen på att sticka något!

  Pusslet, jag har börjat lägga, är bara ett 500-bitars, börjar lite lätt med det, det var ett tag sedan sist!
  ja,
  Prinsessblomma låter mycket bättre än "tantblomma"! Tack för det! Dessutom heter vår yngsta dotter Paula och hon är förstås också en prinsessa...

  Krya nu på dig, men ta det lugnt!
  Kramar, Monica

  SvaraRadera
 2. Jag tycker du är kreativ. Vilket fynd du gjorde. Pix för den blå bilen. Det är bra att ha tåliga leksaker till hands när man får efterlängtade "småbesök". Jag har läst på Blogglandia att det är många som är dåliga eller halvdåliga. Jag har alltid tänt levande ljus vid de mörka stunderna. Det är mysigt och rogivande. Vetskapen om att det har vänt och att det naturliga ljuset håller på att återvända gör mig ljus till sinnet. Krya på dig. Kram Bosse

  SvaraRadera