tisdag 24 februari 2015

Swischdag!

Sportlovstider. Sonen, som jobbar i södra Finland, hade sportlov senaste vecka. Här i mellersta delen håller det på som bäst och nästa vecka står norra delen i tur med sin sportlovsvecka. Alldeles just ska jag sporta iväg med min bil till norra grannstaden och diskutera fastigheter. Sedan swisch hem och på långpromenad med Ranya och sedan swisch till södra grannstaden och fortsätta med fastigheterna. Och sen får vi se! Men allra först lite morgongymnastik ute med de fyrbenta. I kväll ska jag motionera mina händer. Med garn och stickor!


2 kommentarer:

 1. Swisch,swisch....:)

  svar:
  Ja, de skidar fort och ser glada ut. De verkar ha roligt, trots allt, de som är med i VM. Så har min tanke varit också..här blir det nog rullskidor med tanke på hur det ser ut utanför
  Nästan framme....några kassar ska lyftas bort och en trave halvfärdiga hantverk från sadeln, lite damma och så kan jag trampa. Vi cyklar i kapp i kväll Lisbet! Du med sticksömmen i gång, samtidigt, jag med broderiet. Kvinnor kan!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Men oj, vad du jobbar! Är du inte pensionär, och ska ta det lugnt? ;-D
  Här var det också sportlov förra veckan, i mellansverige denna vecka och norra Sverige veckan därpå - precis som hos er!
  Lite växlande molnighet idag, men klar vårkänning!
  Kram, Monica

  SvaraRadera