lördag 14 februari 2015

Aktiv lördag!


Amaryllisen tagit ny fart och slog ut i ny blom härom dagen. Blommar för fullt och nya knoppar finns. 


Vilken härlig dag det har varit! Jag känner mig alltid nöjd då jag fått något gjort :) I dag blev det mycket sådant, därav ordet härlig. Helt vanliga saker, som att städa, tvätta, vika, torka och plocka, men ibland, då man inte måste, är sådana göromål helt super!

Jag har köpt ett aktivitetsarmband åt mig själv :) :) :). Fick i gång det i kväll. Armbandet är alltså på armen nu. Det lär inte räcka med det. Något måste till. Jag väntar nu bara på att benen börjar röra på sig. Jag borde promenera i 1 timme och 42 minuter ännu i dag för att allt skall vara ok och tillräckligt. Sådana utsvävningar? Det blir INTE av, det kan jag lova!

Och nu ringde lilla prinsessan. Hon varit och skrinnat med sin far och sin morbror. Det har varit en rolig dag, sa hon. Före skrinnandet var hon på filmen Fåret Shaun med sin moster. Den var så skojig. "Till och med vuxna förstod att den var rolig!"

3 kommentarer:

 1. Kloka unge! Men vilken härlig dag hon hade!
  Och du också; skönt att få vara nöjd med sig själv någon gång...
  Jag vet inte riktigt vad ett aktivitetsarmband är, men det låter som om man skulle få dåligt samvete av det! Fortsätt du att vara nöjd!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha :) Jo! Möjligheter till dåligt samvete finns verkligen. Inget händer. Kanske i morgon!

   Radera
 2. Tack för din fina kommentar i min blogg! Så känner jag också - du är min vän, och det är jag så glad för!
  Stor kram, Monica

  SvaraRadera