lördag 30 maj 2015

Ibland...


Skolavslutning i dag. Ett långt sommarlov har barna framför sig, ända till mitten av augusti. Själv har jag njutit av dagen så till den milda grad att jag somnade efter att ha uppvaktat ett par ungdomar som fått sina examensbetyg. Så härligt att få ta del av deras glädje.

Hmmm, jo jag sov. Drömde att jag var i Paris och den unga damen som fått sitt examensbetyg var också där, med sin kompis. Hon ville sälja sin flytväst, vackert blå och vit. Jag ville gärna köpa den, men tänkte att den nog inte passar mig. Jag provade den ändå och tänk, draglåset gick att dra fast! Vi funderade om priset och mamman kom mitt i allt och sade att fem euro räcker. Ok. Jag satte mig i planet hem, med flytvästen på. Lite bökigt och trångt blev det. Tack och lov att telefonen ringde och jag vaknade.

Skönt med helg. Undrar när hesaresenärerna (Hfors = hesa) kommer "uppåt"... Ranya ska ju börja i skolan på måndag halv tio. Vi måste jobba in de två första gångerna som hon missat i maj. Det blir alltså två gånger i veckan de två kommande veckorna.

3 kommentarer:

 1. Det var väl skönt att ta en liten tupplur mitt på dagen. Du har ju haft mycket omkring dig den senaste tiden, så det behövde du säkert! Och vilken rolig dröm!
  Jo, jag brukar bada och simma från den stranden. Inte nu, när det är 10-12 grader i vattnet, men när det blir 18-19, då... Vi bor ca 200 meter från vattnet, så det kan bli många gånger på en dag.
  Regn idag från och till, nu vill jag ha sol i morgon, då det är Mors dag här.
  Helgkram, Monica

  SvaraRadera
 2. hejsvej! ha en toppenfin dag! :)

  SvaraRadera
 3. Vilken gullig bild. Den måste jag visa min dotter som är hemma. Det är skönt att sova en stund på dagen. Skönt att du inte drömde mardrömmar. Vem vill inte åka till Paris. Vilket långt sommarlov. Här går barnen till 12 juni. Kram Bosse

  SvaraRadera