onsdag 27 maj 2015

Tips?


Andra natten i rad utan sömn! Förstås någon liten stund, men inte en såndär som att somna på kvällen och vakna passlig tid på morrn. Skulle så önska att få ha en sådan, ganska snart, kanske nästa natt? Och jag har faktiskt inte slängt mig på soffan eller ngn annanstans heller för att ta en siesta mitt på dan. Tips mottas gärna!

Nu har jag i alla fall lyckats koka världens godaste kaffe!
Ska just väcka en liten Tilde som varit med mormor. Vi far till hemmet och hon ställer sig inför skoldagen och cyklar sen iväg. Herr Husse är redan i hemmet och sköter de små prinsarna som har ledig dag från dagis. Två dagar har de ännu i dagis och sedan börjar deras sommarlov.

Vår nya familjemedlem är på bilden, Elovena heter hon tills vidare. Fick fotot från nordligaste Lappland i går kväll. Familjerådet samlas snart och kommer med namnförslag och sedan blir det omröstning och hela faderullan.

Ha en god, lyckad dag!

2 kommentarer:

  1. Sömn är viktigt, men det har blivit svårare med den nu när man blivit äldre, tycker jag. Jag tar numera en insomningstablett varje kväll, men det är ändå inte alltid lätt att sova... Men numera kan jag ju sova länge på morgonen, det är min bästa sovtid!

    Såå gullig hon är, er nya blivande familjemedlem. Kul att ni kan följa hennes växande på bilder innan hon får komma hem till er! Undras vad Ranya ska tycka?
    Försommarkram, Monica

    SvaraRadera
  2. så söt hon är!Är det en lapphund el vad förslags ras är valpen?Ja du om jag skulle veta hur du skall göra för att få sova..Jag har inga problem med det..Ta o läs en stund det brukar hjälpa för vissa. Tror det är värre om du tänker att du kanske inte får sova..

    SvaraRadera