tisdag 20 oktober 2015

En prinsessa.

Jag har trott att Sesian inte kan skratta, trots sin sprallighet och den evigt viftande svansen! Men visst kan hon, sonen fick det på bild då han var hemma på sin höstledighet, hela två dagar sådan :)
De har likafärgade tungor på riktigt. Hur kan den ena vara vit och den andra chockrosa på bild?


 Den ena vinner alltid, men de turas om. Skönt det. Måste ju kännas bra att inte alltid vara underlägsen. Det kan gå livligt till här på gården och sedan springer de runtrunt i 100 km, det hinns inte fotas.

Nåja, det var det om hundarna. Om intresseklubben vill anteckna flitigt så kan jag berätta att jag senaste natt sov som "Prinsessan sov i hundra år"!  Och sedan har jag känt mig som en prinsessa hela dan. 
Hehe, inombords alltså. 

1 kommentar:

  1. Visst skrattar Sesian, det syns ju tydligt! Att tungorna är olika beror förstås på att Ranyas tunga är i solen och Sesians i skuggan...
    Så skönt att du fick sova ut ordentligt!
    Vi tar in änglatrumpeterna när det är mindre än 5 plusgrader. klipper ner dem ca 1/3 av höjden, tar bort alla blad och blommor och så får de stå mörkt i garaget ända tills i februari, när vi sätter på växtbelysning och börjar vattna. Mycket jobb, men det är makens skötebarn!
    Må väl, kram, Monica

    SvaraRadera