måndag 19 oktober 2015

Fruktansvärt!

Det börjar dra ihop sig. Med det ena och det andra. Denna vecka måste jag absolut få upp båten. Och vinterdäcken på bilen. "Blåsluften" fungerar inte heller, så det måste också åtgärdas, kostar väl en massa... grrr.


 Senaste natt blev konstig. Tänk att äntligen hitta sömnen halv sju på morgonen!!! Vaknade tjugo över åtta och skulle vara i norra grannstaden nio. Minusgrader var det så med sommardäcken blev det ingen snabb färd. Försenad blev jag och trodde jag missat allt viktigt, men de snälla hade väntat på mig! :) 


 Och hur fortsatte dagen efter nästan två timmars sömn? Brukar sällan använda det starka ordet fruktansvärt, men jag var fruktansvärt trött och bristen på kaffe gjorde att jag på eftermiddagen fick fruktansvärd huvudvärk.


På hemvägen från jobbet parkerade jag bilen och njöt av naturen en stund. Väl hemma blev det kaffe och direkt på det tre timmars sömn. Få se hur det blir med den kommande natten... säkert ordnar det till sig. 
Det blir nog bra :)

Det här var korvarna som vi åt då pojkarna jobbade med bilen.


3 kommentarer:

 1. En fullständig mardrömsnatt med andra ord. Usch,det finns nästan inget värre än att ligga vaken och inte få sova.
  svar:
  Tack för det Lisbet!
  Uffe och jag fick knappt några röster alls men det var inte heller väntat utan det viktigaste var att vi fick in andra från partiet. Lagarbete kanske man kan kalla det. Jodå, det gick bra, riktigt bra. Nu fortsätter dagarna som vanligt igen för vår del. Men vi var med och gjorde vad vi kunde....många bäckar små blir en stor å som det heter.

  Hoppas du får sova gott i natt!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag förstår hur det känns med sömnlösheten - jag lider själv av det i perioder. Men jag har ju ingen tid att passa för det mesta, så jag sover länge på morgonen...
  Ja, även här får man börja tänka på den kommande vintern. Idag har vi tagit in trädgårdsmöblerna men än står änglatrumpeterna kvar på altanen. Och det börjar väl bli dags för vinterdäcken också...
  Äntligen fint väder här idag, så det blev en strandpromenad med min syster! Skönt!
  Kram till dig och sov gott!
  Monica

  SvaraRadera
 3. Underbara höstbilder. Trist med sömnen som inte vill komma på besök. Tyvärr känner jag igen det alltför väl. Du måste sätta på vinterskor så det inte händer något dumt.
  Kram från en grabb som firar silverbröllop ensam idag eftersom min fru har ATP till sent i kväll.

  SvaraRadera