måndag 21 november 2016

Lite enahanda...

Javisst är det tycker kanske någon. Men sockor är faktiskt roliga att sticka. Framför teven, i tåget, lyssnande på ngt... Det där med stickning och virkning går i vågor. Uppåt och neråt. Nu har jag inga sådana vågor på gång. Ingen krusning ens, utan alldeles lugnt på den fronten. Jag fick trådar fästade och det må bli paus en tid. Stora pyssellustan håller på att slänga sig över mig. Det kliar alldeles förfärligt i fingrarna. En fråga finns och det är var jag ska breda ut mig med allt det roliga. Det får väl bli köksbordet, inte de närmaste dagarna, troligen på lördag. Fast då är det ju Lilla Jul, oj oj vad tiden går fort!

2 kommentarer:

 1. Att sticka sockor är rofyllt dessutom. Jag har ett rejält lager här...bra att ha till presenter och när någon behöver ta kloka beslut, för då ska man ha varmt om fötterna.
  Idag har jag packat en väska full av pysselmaterial inför torsdag och fredag då jag ska vara mormor båda dagarna. Jag ser kanske mera framemot pysslandet än vad sexåringen gör men han brukar ryckas med. Ja, kan du begripa, det är Lilla jul på lördag.
  Godnattkram. Jag sover nästan nu

  SvaraRadera
 2. Så fina sockor du har gjort! Jag ska försöka hinna med att sticka ett par sockor i julklapp till barnbarnet Vincent; han önskar sig det! Men det var så länge sedan jag stickade, så vi får väl se!
  Senaste tiden har det bara blivit virkning, mormorsrutor, grytlappar...
  Ja, nu går det fort mot jul!
  Kram, Monica

  SvaraRadera