tisdag 13 december 2016

Uppochnervänd


Den här tiden borde man ju sova då man får och har möjlighet. Åtminstone en stund till, men då det inte går så är det bara att stiga upp. I huvudet surrar så många saker som borde göras, fast jag egentligen inte alls har det stressigt. Måste bara få bort dem. För att sedan kunna sitta och bara vara. Rulla tummarna.
Hade tänkt att i år blir det minimalt med julpynt. MEN: I år blev det så att jag plockat fram nästan allt vad jag samlat på under åren. Varje dag något smått. Men det får börja räcka nu, för till och med granen är klädd och fin, rekordtidigt. Adventstiden i år är den den längsta möjliga, nästa år den kortast möjliga. Detta förtäljde mig Anni.
Och bilen den står helt utan möjlighet till gnista här utanför mitt fönster. Den startade inte i går så jag lånade Herr Husses bil. Får börja fundera på hur jag ska få i gång min egen, den är placerad så att startkablar inte lyckas. Allt borde man kunna. Det är jag sååå trött på.

2 kommentarer:

 1. Ja, visst blir man trött ibland och önskar att det kom någon och sa: "Det där fixar jag!" Men vi kvinnor ska jämt vara så DUKTIGA...
  Här blir det ovanligt LITE julpyntat i år! Vi ska fira julafton hos äldsta dottern och sen ska vi fira en "julafton" till hos mellandottern med hela familjen, så vi ska ju knappt vara hemma!
  Och det blir färre julkakor bakade i år också.
  Nej, jag är nog klar med det mesta, så jag kan sitta och rulla tummar om jag vill! Idag bakar jag matbröd...
  Ha en fin luciadag!
  Kram till dig!
  Monica

  SvaraRadera
 2. Åh det är ju härligt med julpyssel och alla julsaker i fönstrerna på stan!

  Jag har varit tvungen att lära mig att finna ro mitt i allt stök och sjukdom men lätt är det inte!
  Kram
  Kyllikki

  SvaraRadera