lördag 27 maj 2017

En fin dag!

Vilken dag! Ojojoj va skönt det ska vara att slänga sig. Det har varit full fjong ända sedan tidiga morgonen. Första gången alla barn och barnbarn samlades här. Helt oplanerat och av en slump. Förstås har alla samlats tidigare tusen gånger, men nu var det premiär för Maya.

Det var hundar, pyssel, kläder åt en katt, långlänk, bastu, badabunk, grillning, kaffe, plättkalas, prat, lek, stoj och stim. Nostalgitittande på filmer från då våra barn var små. 


Själv har jag inte varit utanför dörren på hela dan, utan på ngt sätt yrt omkring här inne. Regnat hela dagen tror jag. Huvudsakligen var det Herr Husse och Husse jr som skötte matlagningen. Känt mig aningen trött, men skönt trött och bakåtlutande, ändå närvarande. En på alla sätt minnesvärd och rolig dag.

 En liten gosse är fortfarande kvar, han skulle inte hem och han somnade innan jag ens hade hittat sagobok att läsa ur. Han är så fiffig med sina funderingar. Jag pratade om att jag borde fara och handla strömming ngn dag. Då började han förklara hur farliga de är för det är som strömningar med ström i de fiskarna... 

1 kommentar:

 1. Det låter som en alldeles,alldeles underbar dag! Naturligtvis tröttande, men en dag att minnas. Vi har hittills inte lyckats samla alla våra barnbarn på en gång (vi har ju också en ny liten en), men jag hoppas att det kan bli någon gång i sommar!
  Barn är så underbart kloka, vilka tankar som rör sig i deras huvud! Man får bara lyssna och förundras...
  Idag kommer våra två äldsta döttrar med familjer och min syster och svåger på kalas här. Det blir i alla fall 3 barnbarn - en bit på väg!
  Solen strålar och det ska bli 25-30 grader varmt...puhhh!
  Kram, Monica

  SvaraRadera