tisdag 30 maj 2017

Polismormor!


Min bil behöver renoveras. Så kändes det då vi körde iväg till soliga staden. Den gnisslar emellanåt och gungar lite konstigt trots släta vägar. Någon bilverkstad ska få kolla upp vad det är frågan om. Utgifter, utgifter...  

Inga bra besked för Herr Husse i dag. Det måste väl bli så att jag får kavla upp ärmarna ännu mera och verkligen ta itu med sådant som inte känns speciellt bekvämt för mig. Men inte allt, bara det nödvändigaste. Och nu tänker jag inte på det, punkt slut, det är småpotatis, kunde vara mycket värre. Njuter av stunden som är.

En sak måste jag berätta. Var till en butik som heter XXL (något sådant) där i soliga staden. Den var verkligen stor, trodde aldrig att jag skulle hitta ut tillbaka, men fick veta att det bara var att följa den svarta mattan. Och gissa vad jag köpte!!! Tre vattenpistoler, två av dem bautastora. Jag har ofta rollen som Polismormor då tvillingarna leker polis och tjuv. Herr Husse är oftast tjuven och blir inlåst. Knäckebröd och vatten brukar han bli serverad. Polismormor har nu pistoler att dela ut. I sommar :) ska det bli lite vildare lekar. Polismormor har mycket att lära sina adepter och är nu utrustad som bara den! 

1 kommentar:

  1. Så trist att Herr Husses besked inte var det bästa! Men, som du säger, man får göra det bästa av situationen! Och det klarar du!
    Nu är du ju dessutom utrustad för hårda fighter i sommar, Polismormor!
    Hoppas att det blir bilder från era gripanden?
    Kram, MOnica

    SvaraRadera