lördag 29 juli 2017

Ojoj, vilken jämmerdalsdag!


Sol och sommar och allt möjligt jobb. Här hjälper Theo och Niko till med att såga träd. Sådant och annat har gjorts vid villan. Inga nya projekt där mera i sommar. Bara vara!

Och min jämmerdal fortsätter. Det är såna där endags... Tre onödiga happenings denna dag. Vände mig snabbt och ampert i sängen (!) i natt, någonstans inne i mig längs vänstra sidan finns troligen en muskel som inte hann med eller vad det nu var, så ont, ont, och ingen sömn efter det. Det var det. 
Skulle på kaffebjudning i dag. Gjorde mig fin, kirrade kort, åkte till stan, inhandlade passlig present, osv. Väl framme fanns det gott om parkeringsplatser. Egentligen inga bilar alls. Parkerade bra och sände en tanke till värdinnan, så tråkigt att inga inbjudna kommit. Men jag kom! Beundrade den vackra trädgården och med presenten i famnen skulle jag gå in. Dörren låst! Ojdå, var är hon? Ok, inte heller hennes bil var där. Funderade om jag skulle lämna presenten på trappan, men mittiallt fungerade min hjärna lite grann. Kanske skulle jag läsa inbjudan en gång till. Och det gjorde jag. Långsamt. Det blir bjudning. Lördagen den 12 augusti.

Hemma blev det lite städning och plockande, sparkade av mig skorna i ett rum. Gick senare in där och stopplade över dem. Grabbade tag i ett skåp och klarade mig, men slog i vänstra lilltån, som nu ser ut som en röd minitomat och värker så förbenat. Brukar inte i första hand ta till värktabletter, men det blev dags för en Burana och snart blir det en till.

Händerna mår bra och jag ska sätta mig i soffan och sticka babyvantar.

2 kommentarer:

 1. Alltså, man kan inte låta bli att skratta när man läser om hur du kom till kalaset på fel dag... De andra missödena är inte fullt så roliga!
  Aj, aj, aj! Hoppas att det ger med sig, så att du kan sova inatt!
  Gulligt att sticka babyvantar - det skulle jag också kunna börja med...vi kan vara lyckliga, som har anledning till sådant!
  Kram till dig!
  Monica

  SvaraRadera
 2. Du får förlåta Lisbet, men ibland måste man skratta fastän man borde gråta. Du får det i alla fall att låta så roligt, allt vad gäller minitomattår och besök i tidigaste laget. Ha det fortsatt bra och mycket sommar önskar jag dig! Kram!

  SvaraRadera