söndag 16 juli 2017

Vet inte vad jag gör, men kanske något.

Kan ej förstå vart dagarna flyger i väg! Tur att jag fotar emellanåt, för det egna komihåget. Inga omvälvande saker händer här och så tycker jag det är bra just nu. Jag njuter faktiskt av den enahanda, kanske någon skulle tycka mycket tråkiga, vardagen. 

Men det finns sådant som livar upp! I fredags skötte jag tre barnbarn och hade med mig jordgubbar, grädde och kakbotten. Sedan fick Theo, Niko och Tilde fria händer! Vilken fröjd!  Denna jordgubbstårtkväll var fin och pojkarna var nöjda då jag berättade ett par hemska historier innan de somnade. Huhhuh jag.
Föräldrarna var på utomhusteater till Torgare. Jag såg den, "Vår Bygd Vid Ån", världens bästa, redan den 4 juli. Blev bjuden på den, tillsammans med Tilde. Då vi körde hem sade hon att hon så ser fram emot nästa läsår då hon får läsa historia. Tilde, gulle vännen. 

Ranya trivs på skäre.  
 Milou blir väldigt rufsig då hon yr omkring med Ranya och speciellt Sesian. Vi får hålla koll på var hon befinner sig för havsörnarna är på alerten och hon är liten och lätt. Hujdå, vilken mardröm det skulle vara om...

1 kommentar:

  1. Du verkar ha en härlig tid med barnbarn och hundar! Verkligen kusligt med havsörnarna...usch, man vill inte tänka tanken...
    Tänker på Tildes rara kommentar om historia; ibland säger barnbarnen saker, som kniper speciellt om hjärtat!
    Fortsätt att njuta av tillvaron!
    Sommarkram, Monica

    SvaraRadera