lördag 26 augusti 2017

Bedrövligt!


Inte blev det som vi tänkt i dag. Vädret ställde till det. Jo, jag vet om kläder och sådant, men många små barn och en lite krasslig jag. Vi hade planerat fira venetiansk på villan, men ändrade oss pga alla omständigheter, mest vädret. Kyla, blåst och regn. Jag sitter, ligger, i soffan med världens värk i ena örat. Ranya och Sesian är lessna och fundersamma. Vart försvann Herr Husse? Jag förklarar att han kommer. Sen. Då resten av familjen pangat raketerna. Inget för hundar det.


3 kommentarer:

 1. Ja, vädret rår man inte över; kläder hjälper inte alltid! Fira venetiansk - vad är det? Raketer förstår jag, och det är definitivt inget för hundar!
  Hoppas att du snart känner dig bättre kan fira...
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 2. Vädret är som det är och man får leva med det om man vill eller inte men örvärken du har måste du förstås bli av med! Så fina bilder av dina älsklingar!
  Allt gott- kram!

  SvaraRadera
 3. Hej! Så väldigt länge sen jag kikade in här hos dig, gör det inte ens på min egen blogg. Den är nog avslutad tror jag. fast man vet ju aldrig säkert. Mycket har hänt här hos mig. Både roliga och tråkiga saker. Förra året var väldigt jobbigt då min pappa blev allvarligt sjuk och han dog i januari i år.. Det har varit mycket med mig själv och med min sambo som opererade sig igen. I juli blev min fina lilla hund Pepper sjuk och avlivades. Också det oerhört sorgligt. Jag har börjat på nytt arbete, inte nytt arbete egentligen men en annan avdelning, alltså ingen avdelning med gravt dementa längre och det känns toppen men jag har ju problem med nacken så det är till och från jobbigt men på annat sätt. Oj vad mycket som hänt känner jag nu när jag tänker efter. Såg nu att du skrivit en kommentar på min blogg i våras♥

  Ta hand om dig vännen, hoppas allt är bra hos dig ♥

  Kram Ann-Louise

  SvaraRadera