tisdag 14 november 2017

En vanlig tisdag, men den är nu!

Redan mitten av november, oj vad tiden går fort! Tömmer kameran på bilder, raderar en hel del och sparar några i datorn och externa saker. De bästa ska det bli fotoböcker av. Album är ju så trevligt, men mycket jobb är det. Nåja, inte vet jag om det är lite jobb med fotoböcker heller, men behändigt är det.


Jag vet att jag inte är ensam om att fastna i det jag håller på med... Nu fastnar jag ju i fotona så jag tänkte att jag gör småsmå collage och sätter i bloggen, för med den har det varit ganska stilla de senaste veckorna. En hel del jobbigheter har jag haft i höst, sjuklingar omkring mig, så det har varit lite ledsamt. Och själv har jag också haft ont, inte bra ännu, nej inte alls, men bättre.

SÅ: 
I dag sattes en hel del blomlökar i jorden (rekommendation 1.9).
I dag köpte jag nya julgardiner! Har haft de gamla i 100 år redan!
I dag var det tredje dagen jag hade nya stegmätaren i gång!

Dagen började helt fantastiskt! 
Solen sken, rimfrost i gräset, tunn isskorpa på sjön, rävspår i sanden,
allt var så obeskrivligt vackert och stilla. Men var fanns min kamera???

2 kommentarer:

 1. Vackra bilder, vackra blommor och det är så roligt att du visar ett livstecken! Det känns som om jag också borde skaffa nya julgardiner, mina är lika gamla som dina.
  Lycka till med allt du behöver lycka till!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Jag håller helt med "Pettas" här ovan, till och med det om julgardinerna! Tänkte faktiskt köpa nya i fjor, men blev nostalgisk och satte upp de gamla. Urblekta och lite tunna, men ack så kära. Och allt dom varit med om...i huset i Lund i många år och sedan 20 jular här...Än så länge!
  Strålande väder här idag också, såå skönt!
  Hoppas att du snart blir bra igen! Kram till dig!
  Monica

  SvaraRadera