torsdag 23 november 2017

En viss dag i dag.I kväll började jag gå igenom julpyntet och satte fram "lite grann" i köksfönstret. Ljusslingan som syns på verandan hänger där året om, har den tänd vid vissa tillfällen. I kväll var ett sådant tillfälle, utan orsak alls!
Jag tror Herr Husse hade lite lust att leda mig tillbaka "på den rätta vägen", alltså adventsstaken i advent, stjärnorna när det nu är och allt annat enligt oskrivna lagar.
Men i kväll var det perfekt för mig att plocka i lådorna och vi bestämde att det blir mycket sparsamt med framsättande denna jul. Tror det var så i fjol också, egentligen många jular redan... Det blir vad det blir. En kort stund, en dryg månad och sedan har vi nytt år och pyntet åker ut. Jag tycker mycket om juletiden. 
Herr Husse tyckte att det var riktigt mysigt med ljusen i fönstret, då han satt och mumsade i sig köttbullar som jag stekt. Vissa dagar är jag en duktig husmor. Bara vissa dagar.
Stormigt värre har det varit i dag, vinden har nu avtagit och all snö som kom regnar väl bort nu, låter det som.

Snöflingor är ett av naturens bräckligaste ting 
- men tänk vad de kan åstadkomma när de håller ihop. En enkel regel för oss också.

1 kommentar:

  1. Det ser ju jättemysigt ut med belysningen, speciellt de där ljus"päronen"! Ser jag en liten belyst kyrka under ljusstaken?
    Nu blir jag frestad att börja ta fram lite julsaker.... Det blir ett så trevligt ljus i huset med alla ljusstakar och stjärnor!
    Ha en fin helg!
    Kram, Monica

    SvaraRadera