torsdag 15 augusti 2019

Beredda för hockeyn!

Nappade fotona från fb, antar att det är ok att jag lånar dem. Om föräldrarna vill så tar jag bort dem! På första bilden är en överlycklig Maya som fick stå i mål en dag då pojkarna spelade innebandy på gården. Den andra är från i dag då pojkarna fick ny ishockeymundering, som mamman hittat förmånligt till reapris. Sådant passar bra och är välkommet. Skydden ska man aldrig fuska med.



Det blir ingen paus mellan fotbollen och ishockeyn. Så var det i vårt hem också. Det var alla möjliga fritidsintressen. Och alltid roligt så länge barnen tyckte om det. Hos oss var det dessutom musiken, simningen, friidrotten, skidåkningen och jag vet inte vad. Aldrig något tvång eller förverkligande av sådant som jag inte lyckats med, utan på barnens villkor. Och det är riktigt sant!!! 
Men inte alla intressen varje år, för det mesta var vi hemma.

1 kommentar:

  1. Härligt när barnen själva få bestämma vilka fritidsintressen de vill utveckla. Alltför många föräldrar pushar sina barn att göra för mycket! Men Maya står där och "lyser" av lycka i målet! Och killarna ser klart nöjda ut! Det förstår man med så fina utrustningar!
    Ha en bra dag, själv ska jag städa...
    Kram, Monica

    SvaraRadera