Helt egen. För
den hade jag betalt! Över disk.
Denna tog jag itu med ena dagen
och en likadan följande dag.
På samma sätt.
Alflis på bottnen i rök"tunnan". Ett par, tre sockerbitar ger vacker färg åt fisken...
... som knappt rymdes i röklådan. Slängde grovsalt i och på fisken.
Fin eld. Kunde kanske ha räckt med glöd, men bra så här!
Drygt en halv timme och sedan var det bara att hugga i.
Kan tala om att det var så gott, så gott.
Och samma procedur följande dag.
Kommentar till din kommentar:
SvaraRaderaJo, jag är faktiskt ganska gammal... ��, men såå roligt att få barnbarnsbarn! Men konstigt att ens dotter blir mormor!
Ska försöka komma ihåg att kopiera och klistra in, men minnet...
Kram!
Åh, mums, kan riktigt känna doften! Så duktig du är!
SvaraRaderaKram, Monica
Lyx! Fisk är så gott och rökt fisk i all synnerhet.
SvaraRaderaDet är längesen jag rökte fisk men mitt i allt så kommer jag igång igen.
Idag tog vi upp de nät vi lade igår kväll och nu har vi fisk för långa tider framöver. Två gäddor ( 2kg:s) 6 stora abborrar, 1 id och en gös ( som är uppäten redan) . Trevlig helg önskas och krya på dig Lisbet! Kram
Så gott! Och ännu bättre när man kan göra det själv!
SvaraRaderaPs. Krikon kan smaka lite beskt, särskilt skalet.
Kram