fredag 22 november 2019

Here I am again!


Full fjong de senaste veckorna! Härligt som bara den att få fjonga! Ibland krockar det ena med det andra. Som idag, när det blev nästan för mycket mat. Men så roligt, trevligt, inspirerande! Först jobblunch. Sedan månadslunch med Tavataangruppen. På kvällen Båtklubbens middag. Jag är inte hungrig alls just nu. I stället bubbligt glad över alla värdefulla människomöten jag får vara med om.



MEN. En icke så trevlig krock...En fredagkväll, prick för två veckor sedan, hände detta:
Körde hemåt på kvällen. Plötsligt sprang en älg rakt på min bil, mitt på en BRO. Frambenen på biltaket och kroppen mot högra sidan av bilen. Jag skakade av den genom att parera till vänster, sen till höger för att undvika broräcket. Älgen låg på vägen och sprattlade. Bilar kom emot och körde förbi, utan att stanna. En medmänniska stannade och hjälpte mig i detta fruktansvärda. Så småningom polis, osv.


Förstår inte att det faktiskt hände. Tänker och funderar...
Jo, det hände. Och bilen ska fixas, 1500 € blir det att kosta. Försäkringen är jag glad för, 150 för mig. 

......................................................................................................................................


Vintertiden är ju här och tävlingstiden gick ut, några veckor har gått. Nu var det dags!
Herr Husse fick äran att dra en lott ur den stora högen.
Vem vann? Jo Sophia!!! Grattis!

3 kommentarer:

  1. Jag har saknat dig och är glad för att du är back again! Välkommen Lisbet och välkommen som en hel och frisk människa, bilen må vara som den blev, plåt kan ersättas. Det är lite väl spännande ibland att vara med om en trafikolycka. Hoppas älgen fick snabb hjälp till andra sidan. Är så glad att du klarade dig helskinnad, fastän säkerligen chockad.
    Kramar!

    SvaraRadera
  2. Roligt att se dig i bloggen igen och att allt är bra med dig efter din hemska upplevelse med älgen! Antar att den fick avlivas? Gjorde polisen det? Det måste ha varit skräckfyllda minuter på bron...
    Du verkar ha mycket roliga möten och middagar just nu, det piggar upp i höstmörkret!
    Ha en skön kväll, kram, Monica

    SvaraRadera
  3. Ååh, vad roligt att jag vann sockorna😊😊. Konstaterade i fredags med en av mina elever att jag har ett stort hål under mina skolsockor. Så det passar bra med nya😊. TACK!

    SvaraRadera