onsdag 29 december 2010

292. En somrig dag!

I dag blev det en ganska somrig dag hos oss. Jag har städat och ordnat. Bland annat gått igenom alla cd-skivor. Alla barnsådana i egna lådor. Och vad hittade väl lilla prinsessan? Jo, sin favoritsommarcd! Den har vi lyssnat på om och om igen. Då unga paret for på skiduppköp frågade lilla prinsessan om jag minns vad jag lovat. Nej, det mindes jag nog inte. Jo, då de far iväg ska vi ha på högsta volym! Det hade jag lovat alla gånger då de vuxna skruvade ner volymen. Mor var på stan, far på jobb och resten också ngnstans. Så det blev svängom, dans och sång! Med volymen nästan på högsta! Tänk att snart är det sommar, mormor! Och sommarkänslan fortsatte med fotona, som jag håller på och ordnar. Bilden visar en modig liten fiskare som stolt kommer och visar sin fångst! För övrigt var jag ingen hurtbulle idag, men dagen ändå så lyckad!

12 kommentarer:

 1. Tack för hälsningen! Här har julen varit bra - lugn och skön. Det har inte blivit något bloggande på några dagar, vet egentligen inte varför... Dagarna liksom bara rullar på!
  Ha en skön nyårshelg!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Vad härligt det låter med allt det ni gör! Vilken härlig tjej och vilken härlig mormor! Önskar er ett Gott Nytt År! Kram

  SvaraRadera
 3. Vad roligt att du hittade in på min blogg och då kunde jag hitta din! Det är alltid intressant att se och läsa andras bloggar, jag ska se mig om lite här!
  Ha det gott!
  Christina

  SvaraRadera
 4. Härliga bilder dansar framför ögonen där du och prinsessan dansar hejvilt till absolut högsta volym när de andra har rymt fältet...taket en halvmeter upp i luften...nu tusan skall vi ha kul när vi är ensamma på torpet:D.
  Fortsätt så!
  En fråga, när det gäller paket, som jag också har ställt mig, men så kom jag underfund med varför jag har blivit sämre på det. Ofta känner sig mottagaren skyldig att sända någonting tillbaka och det kanske ändå inte är det, som man tänker själv när man sänder iväg ett paket.Jag tycker inte om att folk skall få skuldkänslor för det jag ger dem helt spontant, så det har blivit småsmå saker istället som ryms i ett kuvert. Gärna någonting som man själv har gjort eller någonting som man vet att mottagaren gillar speciellt mycket.

  Haha, det gäller att ta tag i febertopparna när de kommer och inte släppa dem i brådrasket när man en gång är i farten.
  kramar:D

  SvaraRadera
 5. Visst är det härligt att dansa med barn - delad glädje är verkligen dubbel glädje!

  Hoppas att du får ett riktigt Gott Slut på året!

  SvaraRadera
 6. Åååh, vilken härlig dag du och prinsessan har haft! Härlig sommarbild, tänk att vi har den tiden framför oss att vänta på!
  GOTT NYTT ÅR!

  SvaraRadera
 7. Ja, nå går det mot sommer :-) Kan tenke meg at dere koste dere skikkelig.
  Klem fra Eva

  SvaraRadera
 8. Åh, längtar man till sommaren eller???
  Kan bli salig av att bara titta i en trädgårdstidning...
  Härligt sommarkort.
  Önskar dej ett gott nytt år...
  kram ullamaria

  SvaraRadera
 9. Vill redan nu passa på att önska ett riktigt GOTT NYTT ÅR!

  SvaraRadera
 10. Här brukar det också bli att rensa i papper nångång vid nyår. Gamla kvitton och alla andra skräplappar måste ju samlas bort nångång det också. Ha ett trivsamt nytt år.

  SvaraRadera
 11. Underbar bild :)
  Önskar dig ett
  RIKTIGT GOTT NYTT ÅR
  å missa inte

  H
  A
  P
  P
  Y

  N
  E
  W

  Y
  E
  A
  R

  P
  A
  R
  T
  Y

  Välkommen att vara med
  Håkan

  SvaraRadera