onsdag 6 januari 2010

61. Jobb i morgon!

Vårterminen börjar och snart är man inne i de vanliga rutinerna. Så snabbt det går att vänja sej vid att vara ledig, göra en massa annat än man vanligtvis hinner, tar sej tid, att göra. Jullovet varit så skönt med avkoppling, vila, gäster, osv. Köksturorna fungerade och mycken stress slapps på det sättet. I stället för att alla varje dag skulle fundera på vem kokar och vem diskar osv, så var det endast en stressad person per dag :) Mamman i detta hushåll har lika stor rätt att vara ledig som alla andra. Får njuta av att ha alla hemma ännu några dagar. Minus 27 visar termometern. Redan är dagarna längre! Min sköna stol väntar efter drygt fyra månader!

4 kommentarer:

 1. Huj va kallt. Förstår du längtar efter din stol! Vi är i Eden och här är det som nordiskt sommarväder just nu. Mulet och cirka 20. Helt ok för golf. Per kämpar med nätverkskortet på laptopen så vi har bara en iPhone att skriva på. Bättre än ingenting men har många inlägg att publicera. Ha det så bra på jobbet. En termin går fort eller varför inte carpe diem??

  SvaraRadera
 2. Hei, Lisbet! Hyvä idea työ töiden jakaminen, miksi äidin pitäisi tehdä kaikki yksin, jos on aikuisia muitakin huushollissa!!:)
  Ihanaa, kevättä kohden mennään, päivät alkavat pidentyä! Nyt on taas uuden aloittamisen aika, mut valittiin kyläyhdistyksen puheenjohtajaksi ja seurantalon sain hoitooni, joten täälläkin riittää tekemistä! Töitäkin on jo maaliskuulle asti jonossa.
  Toivotan sulle aurinkoisia ja iloisia talvipäiviä!

  SvaraRadera
 3. Roligt att höra av er! Lite kallare här i dag än i går, ca minus 30 på sina håll här på ön.
  Nu är julen bortstädad och det är skönt. Var sak har sin tid. Få se vad resten av dagen bjuder på! Hoppas ni har en fin dag!

  SvaraRadera
 4. Hei Seikku!
  Hyviä uutisia! Oikein hyviä! Onnea sinulle!
  Puheenjohtajana saat nyt tehdä hyviä päätöksiä, ehkä oikein mullistaviakin...:)
  Kivaa että töitä on, niin moni on ilman.

  SvaraRadera