onsdag 13 januari 2010

65. Det blev en bra dag!

Denna dag har jag varit mycket effektiv! Har fått undangjort en massa gammal skåpmat. Bildlikt alltså. Har inte ätit upp gammal mat... Har fortsatt med mitt rensande i röror!
En oas i huset är klar, får nu börja söka efter nästa ställe där trivselfaktorn inte är hög. Alltså inte nu börja söka, det får nog bli en annan dag.
En tid sedan jag skrivit brev, men i morgon ska tre stycken brev sättas i postlådan!
Plus en massa annat!
För tydlighetens skull: Inte skall en massa annat sättas i postlådan. :) Så lätt det blir syftningsfel. Jag har alltså fått en massa annat gjort också!

2 kommentarer:

  1. Det gäller att ta lite i taget när man rensar, annars tar rensningen över på något sätt...vet ej om jag kan förklara riktigt, men jag känner igen mig i din rensning. För närvarande är det enda stället jag rensar ryggsäcken..
    Nu ska vi sova inför vår tre dagars tur i öknen. Tänk på oss när vi ligger under stjärnorna i morgon i den röda öknen. Sov gott!

    SvaraRadera
  2. Oja, det ska jag göra. Jag ska titta upp mot himlen och tänka att ni ser samma stjärnor som jag. Håll er till kartan så att ni sen inte kör vilse i öknen. Jag är så tacksam att jag är här där jag är :)
    Godnattkramar!

    SvaraRadera