fredag 22 januari 2010

69. I hemligheeeet...

Inte klokt så veckan gick fort! Mycket jobb och ingen dag den andra lik. Jag brukar aldrig klaga på vädret, har i stället varit tacksam för att vi överhuvudtaget har ett väder. Men, men, just denna helg har jag tänkt vara ute massor och det kommer att vara mellan femton och tjugo minusgrader, ända till onsdag, så har det utlovats. Nåja, man får ju som sagt vara tacksam för att vi har ett väder. Frisk luft, inga jordbävningar, vulkanutbrott, översvämningar, eldsvådor, mm. Ingen orsak att klaga här. Ingen alls.
Undrar vad det är jag sjungit i natt. En vers slutar med "í hemligheeeet". Jag sjunger den fortfarande men kommer inte vad det är för sång, verkar vara väldigt hemligt. Nåja, det om det. Får sjunga iväg till jobbet efter en liten stund. Sen går hela dagen lång "uti ett enda fläng". Ska försöka få hjärnan att ändra repertoar till den sången i stället! Vilken sång? "Kungens lilla piga" förstås!

2 kommentarer:

  1. Det är nog som du säger, man får vara tacksam äver att vi inte har några jordbävningar och vulkanutbrott i Norden. Här var det plus 36 grader i går när vi satt inne i tennisarenan i Melbourne. Somnade nästan...man är aldrig riktigt nöjd,eller hur? Apropå tigerormen som Wells vänner hade i huset för ett tag sedan -nu stänger jag alltid fönstret innan jag går och lägger mig. Föredrar faktiskt "krankarna" i Larsmo skärgård!

    SvaraRadera
  2. Vilken hetta! Då får mi nog säga: "Huh, huh, hellettä!" Det kan du lära Per, Anki!
    Krankar, flugor... dom är inte så trevliga, men det är ju småpotatis.
    Ha en skön helg!

    SvaraRadera