tisdag 9 februari 2010

79. Grattis mej!

Ibland måste man belöna sej själv. Nu borde jag få en ordentlig belöning, men av vem? Ingen vet vilken pärs jag gått igenom de senaste dagarna. Så jag skall passa på att belöna mej själv. GRATTIS MEJ! Nu, äntligen, fick jag klart mitt jättejobb! Känns så otroligt skönt. Nu ska jag inte alls tänka på att nya utmaningar och projekt väntar bakom hörnet. Nej, i kväll ska jag slå mej lös :) Nu gäller det då att fundera på belöningen... Vad vill jag helst göra just nu? Som ett brev på posten fick jag alldeles just ett meddelande att mitt bokpaket kommit, men det får vänta tills i morgon.
Nu ska jag bänka mej i sköna soffan framför teven och beta av ett par deckare, som så väntat på mej. Har inte hunnit se det sista avsnittet av midsommer och skall också njuta av ett par tyska deckare :) :) :)


4 kommentarer:

 1. Bra gjort Lisabet! Du är duktig!

  Syns imorgon, bra att du pushade på mig, nu har jag en trevlig middag i trevligt sällskap att se framemot!

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Tack Sis!
  Jo, vi syns i morgon. Tack för att du pushar nu!
  kram!

  SvaraRadera
 3. Ja, det är väldigt viktigt att belöna sig själv ibland och jag är glad för din skull. Vad det än är du jobbat med, så duktigt jobbat för att du fick det klart!:)

  SvaraRadera
 4. Tack ska du ha! Man måste ju ha förstånd att sluta belöna sej också :) eller hur? Det räckte väl med en kväll? Nu ska jag åka iväg efter bokpaketet. Inte klokt att man måst köra ända till stan till en r-kiosk och hämta! Kombinerar det med ett möte dock.
  Ha en härlig onsdagskväll! Skall titta in till dej senare i kväll.

  SvaraRadera