söndag 21 februari 2010

89. Talgoxarna!

Björkkvistarna som jag tog in för ett par veckor sedan har fått fina blad!
Oj, så jag har väntat på talgoxarna. Äntligen kom de till vårt hus. Trodde först inte mina ögon, men det var sant, där var de och kom med bud om våren! Mat har jag satt ut så de har att kalasa på.

Lite knarr: Inte har jag tittat på skidtävlingar i teve sen dopningsskandalen i Lahtis. Det var nog så hemskt och all respekt för våra skidåkare försvann då. Tittat lite nu efter många års paus. Vad gjorde våra herrar i går? Jo, tre av fyra steg av spåret och stod där och solade när andra svettades och kämpade till slutet. Grattis och heja Sverige!!! För mej blir det igen lång paus.

8 kommentarer:

 1. Oj, oj vad vi skrattade åt din beskrivning av de finländska skidåkarna, eller man kanske ska gråta istället...sorgligt är det och frågan är om de nånsin kommer tillbaka som vinnare utan dopingmedel i kropparna. Vi får hålla tummarna för hockeyspelarna i morgon istället. Vilka fina bilder du tar med din kamera. Våra bilder går inte att ladda ner för närvarande. Är man i djungeln så är man..har annars fina bilder av orangutangerna vi träffade. Kram till dej från oss

  SvaraRadera
 2. Ja det är sorgligt, men riktigt roligt är det att få höra av er. Helskinnade, förstår jag. Ser fram emot att få se orangutangbilderna :)
  Kramar!

  SvaraRadera
 3. Vi funderade också varför de steg av och redan i första rundan. Man vill ju heja på finländare men ....de har inte flyt i år.
  Dessvärre tänker man direkt på dopingintag när någon är jätteduktig och det känns inte heller bra, att tänka så.
  Vi har inte heller haft mycket talgoxar här fastän vi har haft mat ute, jag har funderat men nu är de plötsligt tillbaka igen. Jättekul.

  SvaraRadera
 4. Talgoxarna har sökt sej fram från de djupa skogarna nu. Ljuset har återvänt. Endera dagen får vi höra deras titityy. Jo, det är så kul!

  SvaraRadera
 5. Och hockey var det på morgonen idag...

  Glad över svenska framgångar och över att ha hittat dig här!

  -♥-

  SvaraRadera
 6. Riktigt roligt att ha hittat dig också!
  Hockeyframgångarna är bara att gratulera!
  :)

  SvaraRadera
 7. Vad härligt med talgoxar! Jag har inte sett några än. Här var det -26,3 när jag gick till jobbet i morse, det är fortfarande kallt och solen skiner så än finns det hopp! Hoppas du mår bättre!
  Kram Elsa

  SvaraRadera
 8. Tack för omtanken! Jag mår inte speciellt bra ännu, är sjukskriven några dagar. Men det är ju bara att hoppas att detta ger med sej. Man är ganska sjuk då man inte just alls orkar sitta vid datorn!
  Kramar (på avstånd i dag :)

  SvaraRadera