måndag 29 mars 2010

118. Mulimåndan!

Stilla veckan har inletts och namnet på den här dagen passar riktigt bra. Mulen måndag, eller mulimåndan, som man säger på dialekt. Mulimulimåndan sade en del förr, har inte hört det på länge.
I dag har jag träffat en "likasinnad" väninna. Tänk att kunna prata papper, lim, bilder, band med någon som är lika pöllig (kan man säga så?). Båda satt vi där och var alldeles rusiga (kan man säga så?) av glädje då vi utbytte tankar om pappersbitar.

5 kommentarer:

 1. Läser igenom dina inlägg och njuter alltid att få läsa dem! Vad kul att hitta en likasinnad!:)

  SvaraRadera
 2. Hej! Ja, vi har alla våra "pölliga" intressen, eller hur! Du berättar att måndagen hos er varit mulig, det är den tyvärr även här just nu, dock var det ganska soligt när vi var i Antibes med tjejerna i förmiddags. Håller på att ladda ner bilderna till bloggen för närvarande. Kram

  SvaraRadera
 3. Vi har alla våra laster...en av mina är gammalt grånat virke. Mina barn ruskar på huvudet och tycker att jag är helt galen, men det bjuder jag på :)
  Visst är det härlig när man får träffa de små godbitarna...det värmer ända in i hjärteroten.
  Ha nu en skön vecka // Kristina

  SvaraRadera
 4. Oj, Stina skulle ha mycket grånat virke att ta vara på hos oss, staketspjälorna är underbart vackra och det finns många meter:).
  Det är skönt att få njuta av det som ligger en varmt om hjärtat; då blir det oftast riktigt bra också.
  Blåmåndag brukar vi kalla den här dagen.

  SvaraRadera
 5. Vad roligt att du har en vän som också gillar papperspyssel.=)
  Då kan ni kanske pyssla ihop.
  Kram

  SvaraRadera