måndag 12 april 2010

129. Monday morning, so good to me! :) ?

Vandrade runt på ett par loppisar i lördags, hittade ingenting. Saker fanns ju i massor, men inget för mej just då. Det finns en stor blombutik i vår stad. For dit för att bara titta. Man hade nu börjat satsa mera på olika slags inredningsdetaljer. Jag fastnade där och en del saker fastnade i min hand. Var dit på nytt i går och tänka sej, sortimentet hade ytterligare utökats och igen fastnade en del små saker i min hand. Nästa gång jag far dit ska jag ta mej tid för blommorna också. Hjärtat, en duk, en fin ask för målargrejor och ett till hjärta med madonnabild blev gårdagens inköp. Kanske borde jag fota dem och även lördagens kap. För övrigt tycker jag att veckorna nuförtiden består mest av måndagar och fredagar! Vi carpar vår dag i dag!

7 kommentarer:

 1. Så fin! :) Jag skall snart fara iväg med Linn till Tritonia, vi kommer att sitta där några timmar för att skriva. ;)

  Ha en trevlig måndag!

  SvaraRadera
 2. Så där är det för min del också när jag handlar, det kan bli hur mycket som helst, men lika väl går jag ut utan någonting alls. Oftast det senaste, för behover blir mindre allt äldre jag blir:)
  Håller med! Veckorna består av måndagar och fredagar, det går undan när det finns att göra.
  Carpar också!

  SvaraRadera
 3. Lisbet, min e:post "kracklar" idag och gör inte som jag vill, så jag sänder dig Olgakatts svar på min fråga om din fråga angående fredagstemat:

  "Det heter "show and tell" och jag har tolkat det så att man associerar fritt med
  bilder och funderingar över ämnena som går som en stafett månadsvis. Några andra
  regler har jag ingen aning om!
  Alla som vill är välkomna!"

  Bara att hoppa på tåget,Lisbet!
  Kram
  Karin

  SvaraRadera
 4. fint! nu ska jag skriva kandidat. ha en fin dag!

  SvaraRadera
 5. Att gå på loppis är kul men inte alltid man hittar något som vill med hem:)
  Brukar säga till min man när han undrar varför jag har köpt just den saken "Jag hörde hur den ropade på mig att den ville flytta in hos oss"
  Ha en bra dag/Annika

  SvaraRadera
 6. Visst är det konstigt att det finns så mycket "villhasaker" :) Jag får stålsätta mig varje dag för att inte ta en sväng till alla loppisar som finns nästgårds. Hemma här så är det bara öppet på onsdagar och lördagar och tur är väl det, annars så skulle väl källarlokalen bli fylld i ett nafs :)

  Ha nu en skön ef. och kväll själv ska jag strax åka och jobba.

  Kramelikram

  SvaraRadera
 7. Jag har tänkt faktist i flera dagars tid nu att jag borde komma mig iväg till loppis. Det börjar vara flera veckor sen jag var dit.
  Barnen de små har sovit länge redan, klockan är mycket och snart kommer även min man hem från jobbet...så nu ska jag pysa i säng så småningom. Men ha en bra tisdag!

  SvaraRadera