tisdag 27 april 2010

143. Det är mycke nu!

Kom hem alldeles nyss. Även i går lång i-gång-dag. Är så tacksam över att hälsan varit helt ok i ganska många veckor. Jag har försökt gå i cirklar runt hostigheter på jobbet. Det som vi lärt oss i vinter med t ex svininfluensan är att hosta i armvecken. Nuförtiden får jag nästan nippran då jag ser ngn hosta i handen, händerna eller rakt ut i luften. Huuujeeedamej.
En vän är en vän. Träffade flera i kväll. Gladdes. Funderar ändå lite på varför någon glodde (måste använda det ordet) som om jag var ngt katten släpat in. Jag bryr mej egentligen inte, men det som jag funderar på är varför människan använder negativ energi på mej. Nåja, jag ska nu använda mina bevingade ord: Det om det! :)

4 kommentarer:

 1. Och ibland är det ju något man bara har fått för sig, att personen i fråga glor på det sättet. Det säger ofta mer om den personen än om dig, men jag vet precis vad du menar och det är allt lite svårt att skaka av sig!

  SvaraRadera
 2. Kramar till dig från mig:)Annika

  SvaraRadera
 3. Fint att läsa några ord om hur du har det:)
  Oberoende om man inte bryr sig så påverkar negativ energi; det svåra är att inte släppa in den. För min del brukar det hjälpa med tanken att det är personen i fråga som mår dåligt och projicerar sitt illamående på andra. Fast ändå funderar man.
  Dina bevingade ord, får avsluta min kommentar.
  Det om det!:)
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 4. Jag känner av detdär ibland oxå. Att mänskor har negativ energi på mig. Jag tror hellre på att du och jag är mänskokännare:)
  Man borde ju egentligen såna gånger, riktit lägga på ett extra smile och kanske övedriva lite med sitt sätt om man känner en sån negativ energi komma från en annan. Då kanske den tappar intresset som ger ut den...

  SvaraRadera