måndag 10 maj 2010

152. I farten hela tiden :)

Hittade en avslappningsbild, som visar mej hur det kunde vara. Och kommer att vara, så småningom. Fast inte på riktigt, för jag har ju inget badkar. Äsch, dit for det! Men ljus har jag och såpbubblor kan jag sätta i en hink.
I morgon bär det av till den stora staden söderut igen. Efter jobbet. Denna gång handlar det om fackliga saker. Borde samtidigt hinna slänga in de opassliga skjortorna till den där butiken. Sånt brukar nog alltid lyckas :) Hinner nog inte titta på ngt annat i stället, för tidtabellen är snäv, det får bli en annan gång. Sen vet jag ju att det ideligen händer något oväntat. Varje dag. Dagen blir sällan som man tror. Ibland blir den t o m bättre! (har jag sagt förr?)


6 kommentarer:

 1. hejsan
  gud så rätt du träffade när du sa att du hade mycket som skulle göras men hittade på annat hela tiden....Det är precis så jag gjorde i helgen, det blev inget alls med photoshop jag hittade hela tiden på andra saker att göra...
  kram lolla

  SvaraRadera
 2. Gäller att kunna varva ner emellanåt och då är ju en stund i badet inte så dumt...
  Kram

  SvaraRadera
 3. Men vad du är upptagen...det låter jobbigt. Jag har haft funderingar på att engagera mig fackligt men kommit på att det tar för mycket av min dyrbara tid. Snickrar och målar hellre :)

  Ha en trevlig dag i storstan.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Det är litet så det fungerar här också; när man har direkta måsten som måste göras så ramlar precis allting annat över en som man mycket hellre vill syssla med och faktiskt gör det också ända tills man inte har någon annan utväg att ta till än att ta i det som måste göras. pust, lång mening:). Badet ser skönt ut,fast jag har ju faktiskt just badat jacuzzi, hittar du ett sådant någonstans så hoppa i; jag rekommenderar varmt.

  SvaraRadera
 5. Låter härligt med badkar har inte heller något, längtar ibland när man behöver slappna av och värken gör sig påmind.
  Hoppas att du hinner ha lite trevligt i staden!

  SvaraRadera