tisdag 28 september 2010

224. Dagens onödighet.

Dethär kan jag inte berätta, men gör det ändå. I dag visade jag foton från årets utfärder åt barna i jobbet. Allt gick bra med min bärbara, som jag inte använt till detta ändamål tidigare. Då jag skulle ta ut skiva nr 2 gick det inte. Försökte bända och trycka allt vad jag var värd, men insåg att jag ju förstör maskinen, måste få ngn hjälp. På hemvägen via ett möte tänkte jag att det är lika bra att föra datorn till stan direkt, ta tjuren i hornen, som jag brukar. Väl framme behövde jag inte köa länge, förklarade mitt ärende för datakillen. Han tittade lite på maskinen och tryckte på en knapp och vips kom skivan ut!!! Han sade att man måste trycka med kraft och att luckan var lite trög att få upp. Tack snälla! Det var trösterika ord för mej. Jag tog hedersord av dem som befann sej där att inte berätta åt någon!!! Denna reparation kostade inget annat än bensinpengarna!

6 kommentarer:

 1. Hallå där, du är nog inte ensam om att vara lite "tekniskt okunnig". Här kan vi byta glödlampor som är trasiga, men i själva verket är det kontakten som inte är i...
  Bra med bussiga servicekillar ibland...

  SvaraRadera
 2. Hahahaa...tur att det finns kunnigt folk, man kan ju inte vara bäst på allt :)
  Äldsta sonen är IT-tekniker och den lilla han pluggar för fullt för att bli nätverkstekniker. Men min bärbara är nog segast i stan :)

  Ha en skön kväll
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Haha, det känns igen. En annan brukar glömma att lägga i kontakten i det mesta och undrar vad som felas, söker febrilt och blir småtossig ända tills maken tycker att det kanske är bra att lägga i stöpseln först. Du är inte ensam!

  SvaraRadera
 4. Bra att kunna få hjälp... Finns så många tekniska prylar nuförtiden, man kan inte begripa sig på alla!

  SvaraRadera
 5. :) Önskar dig en bra onsdag!

  SvaraRadera
 6. Ja, du är nog inte ensam om detta med teknik, händer ganska ofta ett och annat här med :)
  Ha det bra!

  SvaraRadera