onsdag 13 oktober 2010

233. Plötsligt hände det!

Pigg som en lärka och energisk som en kråka (?) kunde vara kännetecken på mej i måndags. Dagen flög iväg som en dans och på kvällen var jag på väg till zumba, men kände att jag kanske far på det senare passet. Behövde lite vila först. Det blev inget pass alls. Vilan hjälpte inte. Sent på kvällen, nästan från ena minuten till den andra fick jag ont i hals, öron och kropp och som ett frimärke på kuvertet (så påhittigt jag skriver i dag) hade jag 38,5 graders feber.
Så nu är det bara vila och dricka som gäller. Och förstås febernedsättande osv. Orkeslös. Detta inlägg har jag skrapat ihop på ungefär två timmar. Vilat emellanåt.
Vill inte alls tänka på allt jag missar denna vecka. T ex teaterresa i kväll...
Ny dag och nya krafter i morgon!

11 kommentarer:

 1. Krya på dig du påhittigt skrivande febrande sjukling. Bort, snuva, bort!

  SvaraRadera
 2. Hej! Vad tråkigt att du blev sjuk,,på zumbakvällen till råga på allt.. Krya på dig!! Ps! snygg mössa och krans du har tillverkat!

  SvaraRadera
 3. Kan du inte skicka det där brevet med "frimärke" på, jag brukar köra med färsk ingefära,honung och varm mjölk.
  Det gör dom i Indien, (umgås med en Indisk familj) sen gör dom ljus av bomullsvekar doppat i smör å tänder på å då ser deras gud Schivaa det å gör så dom slipper förkylningen. Varning, det kan börja brinna i rummet.Då kan man bli rökförgiftad åxå ;)
  Har du provat svensk alvedon...?
  Krya på dej ;)

  SvaraRadera
 4. Usch så tråkigt att bli sängliggande när så mycket roligt var på gång!
  Krya på dig!

  SvaraRadera
 5. Hoppas att du känner dig lite bättre idag! Är ju så tråkigt att ligga där i sängen, speciellt när man hade roliga saker på gång...
  Men du får se det som en paus, en välbehövlig vila som både kroppen och sinnet tyckte det var dax för... Det brukar jag försöka göra!
  Krya på dig!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Nämen krya på dig, vännen! Förkylningar är inget kul alls. Själv har jag redan lyckats ha två magsjukor denna höst - det är inte heller roligt...

  SvaraRadera
 7. Hoppas du mår bättre idag och att din förkylning inte blir lika envis som min var.

  Krya på dig!
  Kram Stina

  SvaraRadera
 8. Det plötsliga hände mig igår. Vips så var man däckad. Tur vi har varandra på bloggen.
  Sitter nu i soffhörnan och uppdaterar mig lite här och där. Småmysigt ändå att man inte "orkar" göra något vettigt.

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 9. Trist att vara sjuk! Och feber till och med, nej då ska du verkligen inte träna. Zumba tror jag inte är nåt för mig, och tur är det med tanke på att det är helt sanslösa väntelistor till de passen, 128 på kö såg jag vid ett tillfälle, nu är det "bara" 111 som mest... och kortaste kön "bara" 40 pers.

  Aha, här har vi ett stickproffs! Det ser ut som att du inte gjort annat än stickat flätor i hela ditt liv :) Jag håller just nu på med en mössa med "bubblor", mest för att testa om jag kan :) och det funkar! Nästa projekt ska bli en halsduk, att försöka härma ett mönster som jag såg på en halsduk på Indiska idag. Hmmm, nu kanske jag överskattar min förmåga en aaaning.

  Jo att sticka "på fel ledd" var inte så dumt, då har man ju inga problem att få till rätt omkrets. Här finns ett par exempel "norrländsk luva" hos Järbo garn och "åremössa" hos bloggen Elsas pyssel (som verkar ha avstannat nu). Jag gjorde nånting mittemellan... garntipset från Elsas och Järbos mönster, så jag fick räkna om lite.

  Krya på dig!

  SvaraRadera
 10. Nu är jag tillbaka i ny skepnad efter ett rejält uppehåll. Får se om du känner igen mig :-)

  SvaraRadera
 11. Nu är jag tillbaka på banan igen! Hoppas du inte glömt mig ;)
  Har också varit jätte förkyld inte roligt. Hoppas du mår bättre nu!
  Krya på dig kram

  SvaraRadera