måndag 18 oktober 2010

235. Ett eller många ting?

En reflektion från sjukbädden:

Få vackra ting kan vara vackrare än många.
Oj, så många saker som ska ut härifrån detta hus! Så fort jag blir frisk. Hur i all världen kan man samla på sej så mycket onödigt? Som aldrig används, som aldrig tittas på. Sparas bara. År från år. För att... Om ifall att... Nu har jag haft tid att titta mej omkring.

Få vackra ting kan vara vackrare än många!

För övrigt: Jag är ingen tedrickare. I kväll har jag druckit Twinings Earl Grey Green Tea. Så härligt skönt det kändes för halsen. Kan man hälla lite i det onda örat också? I kinderna? I näsan? Osv? I morgon blir det mera grönt te!

5 kommentarer:

 1. Ja visst kan det finnas mycket som man inte använt på många år och som samlas överallt. Ibland bär jag hem mera än vad jag bär ut, det borde ju vara jämnvikt i det.
  Krya på dig!

  SvaraRadera
 2. En fråga jag ställer mig allt som oftast. Och fastän jag bär ut och iväg så finns det ändå för mycket som tar ens energi och kraft. Det krävs ett krafttag! Krya på dig!

  SvaraRadera
 3. yes, du dricker te! idag kan du prova den där clippers som finns bredvid spisen. :) gottgott! och bra är det också, att dricka te.

  SvaraRadera
 4. Ibland är reflektioner väldigt bra.
  Själv tål jag inte för mycket plock utan har alltid haft sparsmakat runt omkring mej, för att inte bli hypernervös på allt som samlar damm.
  Många skulle säkert tycka att det känns för kalt på väggarna. Men jag gillar när det ekar HOHOHO-hohoho

  SvaraRadera